- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как наричате половинката си?
да и аз на мойта им викам ей оругльовицо ,катерицо,проскубнячке,шуш лка,диване,и т.н.Първоначално написано от sunshinepp
но лъбимия ни любовен израз е "ш' та друсам като гладен циганин гжанка"![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Еми моя приятел ме нарича:
1. Коте
2. Муцка
3. Фишек
4. Кашон
5. Гангстер
6. Слъчице
7. Жено
8. Мило
Това са май![]()
Трагедията е пълна...
Аз го наричам : мило, слънце
Той мен : мило, миличко, жено, женище //
Не е важно как я наричаш, а какви чувства влагаш и каква ти е интонацията. Нищо не звучи прекалено лигаво или прекалено грубо и безчувствено, ако го кажеш както трябва.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Тя име няма ли?!Първоначално написано от Keiro
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Сетих се още,може да се викате Пебълс и Бам-Бам..Много е сладко,мен ме кефи.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Овцо!![]()
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Аз го наричам:мило,слънце,шматко, шемет,лигльо,мъжа ми,шоши,лапе (защото е по-малък от мен с 15 дена),миличко-сладичко (когато ми е лигаво),сладък ... Ми май са тия
![]()
А той ме нарича:мило,слънце,шматко,ш емет,любов моя (предимно,когато се нацупя за нещо или сме много лигави),жена ми,лигло ... За други не се сещам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Кучко, Бубулино или пък по име, което е по-често..
На бългаски само мило,миличко или бебчо![]()
Иначе си говорим на друг език, и си викаме любов моя, съкровище, скъпа, единствен/а . .Май е това.
за всеки нов е различно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми най-често му казвам по име ама се случва и да му казвам миличък или слънце.Общо взето не си падам по лигавите обръщения по-приемливи са ми тея двете.Иначе и той или ми казва по име или мило .. апък като се разлигави няма равен просто как ли не ми е викал-слънце,миличко,бебенце,мой а шматка,луничке .. бла бла ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Интересно обръщение, което ми напомни да кажа, че трябва да бъде внимателен към тези неща. Аз съм доста луничава и подобно обръщение би ме обидило много сериозно. Ако пък момичето/момчето е пълно "пухкавите" обръщения също могат да се приемат зле. Понякога моя се лиготи и умалява наименованията на разни животни като ме гушка. На мишленца добре, на котенца добре, ама като каза меченце...такъв поглед отнесе, че....Така, че по-полека.Първоначално написано от Assshley
Пупи![]()
![]()
![]()
Маци е много сладкооо... на мен ми е много трудно да измисля как да казвам на момчето
Рибче
Ахахах,така гаджето на една приятелка и беше казал "лиске" веднъж,а тя си е доста рижавка..Първоначално написано от krem4et0
Не е истина колко бясна беше !
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Защо пък да не е "мило"?![]()
Едит: Не ми обръщайте внимание, просто на мойто лайно това беше първият му знак за някакъв вид обвързване с мен и първата му по-мила думичка ... и за това![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз към бившия ми: принцесо, любима и най-много мило![]()
Той към мен: слънце, бебе и други такива лигави![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ти си му казвала "принцесо" и "любима"![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мишке, мишко и производни + бакчо![]()
на скайпа сме се писали "бакчитата" и първата седмица се утрепаха да питат какво е това животно![]()
![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Иначе-бебе,,кур,путкаскъпа,скъпи по-рядко ии др. простотии
![]()