- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как наричате половинката си?
Спорете с радиото вместо с Ивето, успеха да убедите машинката в каквото и да е е по-голям. С Ивето можете да разберете колко всъщност вярвате в това, което говорите. И доколко сте податливи на манипулация.
Ивче, да не си кривим душите, знаеш че е така. Знаеш и причините. Замълчи си ако бъркам.
По темата - слънце![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Коте си викаме, и то защото една друга двойка наши приятели си викат " мише " и ние да сме над тях в хранителната верига![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
На бившия най-често виках Пижо - нищо общо с мартениците,ама той много се дразнеше на това:P
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
тези лигавщини не са за мен!! не мисля че това е начина да покажеш чувствата си на човека който обичаш!!
FUCK-тически не ме интересувате..
Сънчо (Защото спи до късно :Д ) ...иначе има много,но повечето са изтъркани вече![]()
една приятелка вика на френда си
Буболино....
нз дали ви звучи мило но всеки път като го каже получавам пристъп на![]()
![]()
![]()
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
ааа ... а имате ли приятели дет си говорат на СлончеПървоначално написано от go71n
![]()
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
а3 му викам: пилиееенци,бебо..сънчо (мн спи) .хъх...дръвчо (това...няма да кажа от къде идва..сами ще се досетите хахах)
той на мен : скъпа,съкровище,пиле,лошот оооо,ро3овката ми.. ахахх и кви ли не лиготии още има..
"Момче".. ха,иначе по име съм предпочитала винаги
One thing bout music-when it hits u feel no pain!