- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как наричате половинката си?
Аве вии добре ли сте ве коте,бебчода не сте в детската градина
Пък на тоз дет е пуснал темата: щом питаш хората да ти кажат как да викаш на аверката си, че ти след време ше ги караш и да я ебът ве
![]()
![]()
Половинкооооо яла тука мааааПървоначално написано от Shely
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
мише
мило
чочко (това си е наше, има си история)
рошко (това също си има история)
сънчо и т.н.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Шнапи![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Винаги мило,а от скоро аз на него пони от поничка![]()
а той на мене цупи,щото се му се цупя за щяло и нещяло![]()
Най-хубав0 е кат0 си имате св0и измислени именцаКогат0 ни зап0знаха с м0ет0 м0мче(п0 skype) снимката ми беше на кучет0 ми, т0й каза:"Здравей кученце" и аз 0тг0в0рих: Баф
![]()
И 0т т0гава кат0 се заБАФкахме кат0 п0миярчета..
та нашет0 именце е БАФ, н0 същ0 ми вика и принцеса
![]()
Сега сме САМО на имена.
бебе, любов моя, шошо, пръдльо, тъп![]()
често и по име.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
сладуриПървоначално написано от sladkata226
![]()
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Това е то романтикаПървоначално написано от ThedramaQueen
![]()
Westside rollin' all day, every day
дамПървоначално написано от TheX
трябва да го изпробвам. Още днеска.
![]()
Тъпи![]()
hating you makes me all warm inside : )
аз на моя му викам Пъпии.. за тва си имаме страшна история..а той на мене най - често бебешок и съкровище.. :P
Мило,пате..баналните общо взето.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Слънце , секси , моето момиче ,мъник, когато се лигавим - мило , бебче.![]()
хаха .. и от кога "мило"се води изтъркано и банално?![]()
Предпочитам го пред всички останали..![]()
По темата: Като за начало се обръщам към него със синеочко, мило, слънчице и на галено .. тези най - често!![]()
А ако трябва да описвам той какви ми е измислял има да си пиша страница ..![]()
![]()
Винаги е било банално защото всички си го казват е не е нещо толкова специално...Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
е добре де .. всички започнаха да си казват и "обичам те" и това ли е баналност?Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Смисъл ок .. казват го много хора така е .. но това не значи, че ако смяташ тази дума за скъпа и предназначена само за твоето момче е банална и не става просто, защото и другите я казват ..Може да значи нещо специално за вас двамата!
![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
Това са много различни неща, може за вас да е нещо специално но за мен лично е нещо лигаво и банално, предпочитам да го наричам по различен и специален начин а не както всички си викат "мило", смисъл на мен ми идват някакви специални прякори и съм сигурна, че на него му харесва повече да му викам така от колкото ""мило, бебе"" и тн. Индивидуално е но за мен лично е банално.. А за "обичам те ", това не са думи това е чуство ... а чуствата не са банални![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
"Обичам те!" са две думи .. а самото чувство обич не се описва с думи!Първоначално написано от FancyGirl
Иначе за останалото ок .. всеки си има предпочитания!
Просто за мен дори да му кажа нещо банално .. ако за мен тази дума значи нещо и е специална не ме интересува още колко хора си я казват, защото не те определят думите ми, които му казвам, а аз и само аз знам с какъв смисъл е!![]()
Не можеш да ме разбереш ми се струва, "обичам те" може да са две думи но тези две думи значат толкова много... и определено значат любов. Колкото до другото .. казах ти всичко е индивидуално аз изказах мнение, ти също .. нито съм тръгнала да споря с тебе нито нищо, какво ми пишеш с 10 удивителни сякаш ми се караш. Успокои се малко.![]()
Аз по - принцип пиша с удивителни и многоточия ..Първоначално написано от FancyGirl
Не е защото съм тръгнала да се карам .. ясно е, че си имаме различни мнения и това съвсем не ми пречи ..
![]()
А иначе .. и аз си мислех, че значат любов докато не разбрах, че всеки втори я казва за щяло и нещяло и някакси спрях да вярвам само на думите .. предпочитам делата!![]()