.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Момиче с 2 гаджета ?

От известно време с едно момиче сме много близки,
    твърде близки.Преди бяхме само приятели,но отскоро
    между нас се зародиха чувства и ненадейно без да се усетим
    се влюбихме.Дотук добре,но от 3 години тя има приятел,
    който от няколко месеца живее в друг град.Все още са
    заедно,но се виждат веднъж в месеца.Тя ми каза,че ме
    обича,прекарваме всеки ден заедно,държим се като
    гаджета(целувки,прегръдки, пим заедно) дори правихме
    любов няколко пъти.Тя иска да сме заедно както и аз.
    Но трябва да се крием малко за да не каже някой на
    приятеля и какви ги вършим.Държи на мен,но и на него,
    обича него и мен.Как става това?!?Моля за някакви съвети
    и мнения по моя проблем.Благодаря предварително на всички!
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    По принцип факта, че си има приятел от 3 години трябва да те спира. Не може хем с него хем с тебе.

Не, че нещо..ама и един и е много на тая.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не става....И тя не знае какво иска и според мен не обича никого от двама ви истински ....

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    мн зле пич... бих те посъветвал намери си друга тая нещо нестаа, защото какво прави с приятеля си в момента, така може и на тебе да го направи същото....
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Точно така. Утре може да си хареся някой друг и да се вижда/спи/целува с него, докато заблуждава теб. Вмомента върти и двама ви. Всъщност... не ти ли е малко гузно? Постава й улптиматум - нека избира. Ако избере него - ти си тръгваш. Ако избере теб - оставаш, ако все още имаш желание и сигурност в нея.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Брато, не ти ли е обидно няк'во?

В смисъл - окей, помагаш й да изневерява на оня другия, но наистина ли си доволен да си половината от цялата работа?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Според мене момичето си е много добре .. намерила си е двама балъции ,които да си я обичат и да си й вярват..
    Пък ти си 1 от тия идиоти, - казваш й ако толкова иска да е с тебе има 1 думичка "късане" която много може да й помогне за да се отдели от другото момче..
    А другия вариант е, просто 3 години връзка. . понякога малко омръзва и може да си за запълване на времето докато оня го няма.. и да се провери, дали още иска да е с оня. .
    На твое място бих говорила с нея
    I don`t care .. ;] ..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Оххх,колко си заблуден не е истина! Тя те върти на малкия си пръст,вчера е обичала него,днес теб,утре сигурно ще обича още 20.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Омг.. Кво се занимаваш с тая? Не струва..
    Утре може да направи същото и с теб..
    Сори, ама не те ли боли като тя се вижда с него?
    Като му казва, че го обич, като го целува..
    Нямате ли малко достойнство бе, хора?
    Може пък редовно да му изневерява и ти да си поредния..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не става....И тя не знае какво иска и според мен не обича никого от двама ви истински ....

булшитц е тая работа не се занимавай

За да си сигурен, че те обича, трябва да спре да се вижда напълно с другия ае пич остави я и си намери друга. Не прави постъпки, за които после ще съжеляваш поне така мисля аз УСПЕХ

Тия пък. Никой ли не се замисли, че авторът й дава нещо, което нейният приятел не може (или не желае) да й даде.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И какво искаш да ти кажем?

Щото от така описаното виждам че ти си балъка, който и се връзва а тя е девойката, която получава всичко на тебпсия, без да дава нищо в замяна.

Я се замисли малко

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Хвани си и ти друга бе скъпи.. 1..2..5 колко му е
    ще сте квит.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Бутай докато можеш и да не ти пука.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Само две думи:
    ЗАРЕЖИ Я! (намери си свястно момиче,което знае какво иска)
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Имай малко чест пък ти! Не само от мъжка солидарност, да не помагаш на една кифла да злоупотребява с доверието на момче, което явно я обича, щом са заедно от 3 години. Ами и от гледна точка на това да си запазиш за достойнството - защо, след като иска да е с теб, ви мотае и двамата? Защо, след като си й тооолкова специален, не е само с теб?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    не се унижавай
    ако тя не иска да зареже приятеля си, значи още има чувства към него, тогава ти защо си с нея??
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Какво искаш да ти кажем? Тя си има приятел от 3 години, той е заминал за друг град и се виждат рядко и тя те е хванала тебе да я "почесваш" като я "засърби" - това е цялата философия! А ти до толкова си се заблудил, че дори й вярваш на глупостите, че те обича. Погледни реално на нещата - мислиш ли, че ако наистина имаше чувства към тебе щеше да продължава да е с него? Просто кифлата си ви върти и двамата! Него за постоянно, а теб като резерва за когато го няма! Зарежи я и изобщо не се занимавай ако не за друго, то поне от мъжка солидарност - всички се оплаквате, че жените били к***и, били не знам си какви, а като гледам ти много стабилно подпомагаш една такава!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Според мене момичето си е много добре .. намерила си е двама балъции ,които да си я обичат и да си й вярват..
    Пък ти си 1 от тия идиоти, - казваш й ако толкова иска да е с тебе има 1 думичка "късане" която много може да й помогне за да се отдели от другото момче..
    А другия вариант е, просто 3 години връзка. . понякога малко омръзва и може да си за запълване на времето докато оня го няма.. и да се провери, дали още иска да е с оня. .
    На твое място бих говорила с нея

според мен тя няма да го зареже
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

хаха тегли и една бате
    като те обича що трябва да се криеш
    и за ква правене на любов става дума при условие че тя те бройка
    имай малко самоуважение не се унизявай заради няква фуста

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    мн зле пич... бих те посъветвал намери си друга тая нещо нестаа, защото какво прави с приятеля си в момента, така може и на тебе да го направи същото....
    щях да го кажа но колегата вече го е направил

всъщност като се замисля понаебете се още няколко месеца и тогава я зарежи
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    in the reality : )
    Може тя наистина да го обича все още, все пак са били заедно три години, но понеже той не е до нея, в друг град е, тя е тръгнала да търси някой друг. Всеки има нужда от някого до себе си. В теб е намерила човек, който да й дава сигурност, така не се чувства самотна и е започнала да изпитва чувства към теб. Но най-вероятно все още не може да скъса приятеля си, понеже 3-годишна връзка не се забравя толкова лесно. Ако той няма да се върне и ако ти наистина я харесваш/обичаш бъди с нея и я подкрепяй, скоро чувствата й към него ще изстинат и всичко ще отмине.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си