- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче с 2 гаджета ?
От известно време с едно момиче сме много близки,
твърде близки.Преди бяхме само приятели,но отскоро
между нас се зародиха чувства и ненадейно без да се усетим
се влюбихме.Дотук добре,но от 3 години тя има приятел,
който от няколко месеца живее в друг град.Все още са
заедно,но се виждат веднъж в месеца.Тя ми каза,че ме
обича,прекарваме всеки ден заедно,държим се като
гаджета(целувки,прегръдки, пим заедно) дори правихме
любов няколко пъти.Тя иска да сме заедно както и аз.
Но трябва да се крием малко за да не каже някой на
приятеля и какви ги вършим.Държи на мен,но и на него,
обича него и мен.Как става това?!?Моля за някакви съвети
и мнения по моя проблем.Благодаря предварително на всички!![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
По принцип факта, че си има приятел от 3 години трябва да те спира. Не може хем с него хем с тебе.
Не, че нещо..ама и един и е много на тая.
The blood that binds us ..till death unites us
Не става....И тя не знае какво иска и според мен не обича никого от двама ви истински ....![]()
--------------------------------------------------------
мн зле пич... бих те посъветвал намери си друга тая нещо нестаа, защото какво прави с приятеля си в момента, така може и на тебе да го направи същото....
GTA Stunting
^ Точно така. Утре може да си хареся някой друг и да се вижда/спи/целува с него, докато заблуждава теб. Вмомента върти и двама ви. Всъщност... не ти ли е малко гузно?Постава й улптиматум - нека избира. Ако избере него - ти си тръгваш. Ако избере теб - оставаш, ако все още имаш желание и сигурност в нея.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Брато, не ти ли е обидно няк'во?
В смисъл - окей, помагаш й да изневерява на оня другия, но наистина ли си доволен да си половината от цялата работа?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Според мене момичето си е много добре .. намерила си е двама балъции ,които да си я обичат и да си й вярват..
Пък ти си 1 от тия идиоти, - казваш й ако толкова иска да е с тебе има 1 думичка "късане" която много може да й помогне за да се отдели от другото момче..
А другия вариант е, просто 3 години връзка. . понякога малко омръзва и може да си за запълване на времето докато оня го няма.. и да се провери, дали още иска да е с оня. .
На твое място бих говорила с нея![]()
I don`t care .. ;] ..
Оххх,колко си заблуден не е истина!Тя те върти на малкия си пръст,вчера е обичала него,днес теб,утре сигурно ще обича още 20.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Омг.. Кво се занимаваш с тая? Не струва..
Утре може да направи същото и с теб..
Сори, ама не те ли боли като тя се вижда с него?
Като му казва, че го обич, като го целува..
Нямате ли малко достойнство бе, хора?
Може пък редовно да му изневерява и ти да си поредния..
булшитц е тая работа не се занимавай
За да си сигурен, че те обича, трябва да спре да се вижда напълно с другияае пич остави я и си намери друга. Не прави постъпки, за които после ще съжеляваш
поне така мисля аз
УСПЕХ
![]()
Тия пък. Никой ли не се замисли, че авторът й дава нещо, което нейният приятел не може (или не желае) да й даде.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И какво искаш да ти кажем?
Щото от така описаното виждам че ти си балъка, който и се връзва а тя е девойката, която получава всичко на тебпсия, без да дава нищо в замяна.
Я се замисли малко![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хвани си и ти друга бе скъпи.. 1..2..5 колко му е
ще сте квит.![]()
Бутай докато можеш и да не ти пука.![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Само две думи:
ЗАРЕЖИ Я!(намери си свястно момиче,което знае какво иска)
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Имай малко чест пък ти! Не само от мъжка солидарност, да не помагаш на една кифла да злоупотребява с доверието на момче, което явно я обича, щом са заедно от 3 години. Ами и от гледна точка на това да си запазиш за достойнството - защо, след като иска да е с теб, ви мотае и двамата? Защо, след като си й тооолкова специален, не е само с теб?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
не се унижавай
ако тя не иска да зареже приятеля си, значи още има чувства към него, тогава ти защо си с нея??
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Какво искаш да ти кажем? Тя си има приятел от 3 години, той е заминал за друг град и се виждат рядко и тя те е хванала тебе да я "почесваш" като я "засърби" - това е цялата философия! А ти до толкова си се заблудил, че дори й вярваш на глупостите, че те обича. Погледни реално на нещата - мислиш ли, че ако наистина имаше чувства към тебе щеше да продължава да е с него? Просто кифлата си ви върти и двамата! Него за постоянно, а теб като резерва за когато го няма! Зарежи я и изобщо не се занимавай ако не за друго, то поне от мъжка солидарност - всички се оплаквате, че жените били к***и, били не знам си какви, а като гледам ти много стабилно подпомагаш една такава!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от sunshinepp
според мен тя няма да го зареже
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
хаха тегли и една бате
като те обича що трябва да се криеш
и за ква правене на любов става дума при условие че тя те бройка
имай малко самоуважение не се унизявай заради няква фуста
щях да го кажа но колегата вече го е направилПървоначално написано от Bixel
всъщност като се замисля понаебете се още няколко месеца и тогава я зарежи![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Може тя наистина да го обича все още, все пак са били заедно три години, но понеже той не е до нея, в друг град е, тя е тръгнала да търси някой друг. Всеки има нужда от някого до себе си. В теб е намерила човек, който да й дава сигурност, така не се чувства самотна и е започнала да изпитва чувства към теб. Но най-вероятно все още не може да скъса приятеля си, понеже 3-годишна връзка не се забравя толкова лесно. Ако той няма да се върне и ако ти наистина я харесваш/обичаш бъди с нея и я подкрепяй, скоро чувствата й към него ще изстинат и всичко ще отмине.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy