.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    По принцип факта, че си има приятел от 3 години трябва да те спира. Не може хем с него хем с тебе.

Не, че нещо..ама и един и е много на тая.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от gergan4etooooo
    Хвани си и ти друга бе скъпи.. 1..2..5 колко му е
    ще сте квит.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Трябва да избере ако наистина държи на теб.. а тя как би се чувствала ако ти имаше и друго гадже ако искаш я изпробвай
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Голям фен
    според мен щом казва че те обича и обича и др може би казва че го обича,защото отдавна са заедно и е свикнала с него,а теб наистина те обича,но наистина не съм сигурна,все пак не я познавам и нз чувствата й.Разбира с е това е единият вариант,а др е,че просто тя си играе и с двама ви и е с теб докато той (другият) дойде единя път в месеца в който каза че се виждат и после е с теб до следващия път в който дойде.Попринцип не долерирам такива хора(по лични причини),но също така и попринцип не съм човек който харесва и ултиматумите и наистина ако я накараш да избира тя може да избере и него,но пак казвам че не съм сигурна,ако я обичаш може да останеш с нея само ако приемеш д а я делиш с някой друг,или може да я оставиш,все пак ще те боли,но поне ще знаеш че не си се оставил на няква пу*** да те води за носа
    или пък ако си падаш гадняр,или пък ако си на принципа щом няма да е моя няма да е ничия намери номера на оня угоеорете си среща кажи му и я оставете на сухо
    за твойта ситуация и тримата можете да направите много неща и планове въпроса е да имате много въображение :winki:
    дано съм помогнала

Благодаря за мненията на всички. Просто исках да чуя и други мнения по въпроса.
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheLegend
    Благодаря за мненията на всички. Просто исках да чуя и други мнения по въпроса.
    пак заповядай

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ти неща като достойнство, самоуважение... имаш ли?

Цитирай Първоначално написано от Alli
    според мен тя няма да го зареже

99.99 %
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Каквото ,такова.Шанс. Приемам мненията на всички ви,все пак всеки има право на мнение.
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си