- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче с 2 гаджета ?
Първоначално написано от gergan4etooooo
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Трябва да избере ако наистина държи на теб.. а тя как би се чувствала ако ти имаше и друго гадже ако искаш я изпробвай![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
според мен щом казва че те обича и обича и др може би казва че го обича,защото отдавна са заедно и е свикнала с него,а теб наистина те обича,но наистина не съм сигурна,все пак не я познавам и нз чувствата й.Разбира с е това е единият вариант,а др е,че просто тя си играе и с двама ви и е с теб докато той (другият) дойде единя път в месеца в който каза че се виждат и после е с теб до следващия път в който дойде.Попринцип не долерирам такива хора(по лични причини),но също така и попринцип не съм човек който харесва и ултиматумите и наистина ако я накараш да избира тя може да избере и него,но пак казвам че не съм сигурна,ако я обичаш може да останеш с нея само ако приемеш д а я делиш с някой друг,или може да я оставиш,все пак ще те боли,но поне ще знаеш че не си се оставил на няква пу*** да те води за носа![]()
или пък ако си падаш гадняр,или пък ако си на принципа щом няма да е моя няма да е ничия намери номера на оня угоеорете си среща кажи му и я оставете на сухо![]()
за твойта ситуация и тримата можете да направите много неща и планове въпроса е да имате много въображение :winki:
дано съм помогнала![]()
Благодаря за мненията на всички.Просто исках да чуя и други мнения по въпроса.
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
пак заповядайПървоначално написано от TheLegend
![]()
Ти неща като достойнство, самоуважение... имаш ли?
Първоначално написано от Alli
99.99 %![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Каквото ,такова.Шанс.Приемам мненията на всички ви,все пак всеки има право на мнение.
All i want is... everything
I'm just a wanna be.