- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не съм го правил
здравеите момчета аз съм на 19 и оше не съм го правил искам да ви питам дали боли може да е смешен вапроса ама искам да знам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко те тука повечето са го правили по един два пъти , по случайност
И не първия път не боли. Ся ако попаднещ на няква бдсм фенка може и да те боли ...
Не си се бръснал?
Не си мастурбирал?
Ще се обрязваш ли?
К'во не си правил?
Станислава
и кое по - точно трябва да те боли?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от WhiteOneBG
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
+2Първоначално написано от Disasterpiece
оо да..Ще те боли
..
Най-добре изобщо не го прави![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Малко по-конкретно, ако можеПървоначално написано от malcho90
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Първоначално написано от BUBBLEGUM4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
брат боли я момичето не теб басси това не съм го виждал никъде 14 годишен да учи 19
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Всичко зависи кой ще е мъжът във връзката: ако си ти, нямаш проблем, обаче ако оставиш партньорът ти да ти "пази гърба" очаквай силна болка отзад, драстично намаляваща с помощта на малко вазелин и молитва. Надявам се, че съм бил полезен.Първоначално написано от malcho90
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Недей си дава гъза да те ебът трява ти да ебеш,разбра ли бе келеш?![]()
Каква невероятна прозорливост...Първоначално написано от xNiKx
II. Права и задължения на потребителите
11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер в категории различни от "Кофата". Подобни теми или мнения, ще бъдат премествани, заключвани или изтривани по преценка на модераторите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!