Ситуацията е следната ..
Първият ми братовчед, който ми е като брат, си има приятелка, която е в Италия (където съм и аз) .. Той си е в България, но е страшно влюбен.. На него не му пукаше за никое момиче, но незнайно как се влюби в нея и така вече половин година.. Ноември тя се напила и някъв нейн приятел я целунал, той и прости.. Снощи ме добави във фейсбук един от нейните приятели със съобщението: "познаваш ли приятела на цветелина? горкото момче.." Викам познавам го, ала бала.. Той ми разказа, че една вечер ноември се понапили тя и някво момче и се целували и т.н. (същата случка) .. След това започнали да излизат, той да я взема от училище.. Тук е може би мястото да уточня, че братовчед ми е с една година по-малък от нея.. И те са като гаджето с тоя, но се крият за да не се разбере.. Аз доколкото знам от братовчед си тя е представила тва момче като най-добър приятел и най-спокойно си му казва "излизам с него, до после" .. Както и да е, питах няколко пъти момчето дали не ме лъже той ми обясни, че неговат приятелка също е далеч и ако някой знае нещо подобно би искал да му се каже.. Не знаех дали да вярвам, но ми каза неща които пасват точно на техни проблемни периоди ей такива.. Каза ми, че са правили и секс, а това е наистина ужасно, защото ваканцията в Бг го прави и с братовчед ми..... Не знам дали му кажа, смисъл знам че е правилно да знае, но знаете, че когато едно момче е влюбено е най-вероятно аз да излезе, че лъжа.. Макар да знам, че братовчед ми ще ми повярва, не зная.. Като си бях в България му казах, че едно момиче като изневерява влага чувства, не е просто ей така..
: (((