.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

За или против

Не знам дали имам такава тема но последно време си мисля за връзките и въпроса ми е за или против сте дългите и сериозни връзки и защо
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии аз съм и "За" и "Против"
    Против,защото съм още малка (малка ... малка ... почти 19 годишна) и не си струва от сега да се обвързвам прекалено сериозно с някого А и вече изгубих 4 години и нещо заради 3 такива сериозни връзки
    За,защото съм от хората,които обичат да обичат и да бъдат обичани А и си починах година и нещо от сериозните връзки,така че съм готова за нова (и вече съм я започнала )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    ЗА много ясно

трябва ли да обяснявам защо?

За , защото обичам да имам до мен човек с който се обичаме и можем да разчитаме един на друг

Град
    Paradise
    За. Не се обиждай, но това е супер тъп въпрос. Разбира се, че когато се влюбиш в някого и той в теб, няма да му кажеш на 2та седмица: "Ми чао вече, аз не обичам дългите връзки."

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от lonely_girl92
    За , защото обичам да имам до мен човек с който се обичаме и можем да разчитаме един на друг
    мхм..
    А и по-добре ли е да се лутам от момче на момче?
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Против

Твърдо съм ЗА дългите и сериозни връзки! Самият аз съм сериозен във всичките си действия и намерения...

П.С. - Тези несериозни връзки и "афери" не са за мен... Вече съм "стар" за тях...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Против...не че съм имал такава.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Била съм и в сериозни връзки, и в една, която дори не знам на какво беше основана. Макар в момента все още да се чувствам "ненаживяла се", 100% съм "против" повърхностните отношения.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Против,защото съм още малка (малка ... малка ... почти 19 годишна) и не си струва от сега да се обвързвам прекалено сериозно с някого А и вече изгубих 4 години и нещо заради 3 такива сериозни връзки
    За,защото съм от хората,които обичат да обичат и да бъдат обичани А и си починах година и нещо от сериозните връзки,така че съм готова за нова (и вече съм я започнала )
    Зори, готино момиче ми изглеждаш, но задължително ли е да пишеш с това светло розово на бял фон?!?!

Значи аз съм ЗА и именно затова спрях да се занимавам с краткотрайни връзки. За мен това е безмислена кифленска история. Ко ще ходя седмица, максимум месец? Искам истинска връзка и да знам, че все пак момичето до мен мога да й вярвам и тя изпитва към мен истински чувства. Мое мнение.

Град
    million miles away (:
    "За",защото няма по-невероятно чувство от това да си влюбен и да не можеш да се наситиш на любовта (колкото и банално да звучи).
    "Против", защото след такива задълбочени връзки болката при раздялата е неописуема (от опит) ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    За. Не се обиждай, но това е супер тъп въпрос. Разбира се, че когато се влюбиш в някого и той в теб, няма да му кажеш на 2та седмица: "Ми чао вече, аз не обичам дългите връзки."
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Зори, готино момиче ми изглеждаш, но задължително ли е да пишеш с това светло розово на бял фон?!?!
    Айде заради теб и готините филмчета,които направи ще го сменя ... Цикламеното как е

абе........ кво да ви кажа , и съм ЗА и за НЕ........ в началото е хубаво , после ти се е"ава майката........ за това сега съм почивка и не ми е до женски...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ми ЗА,имала съм сериозни връзки и продължавам да имам,ЗА съм поради причината че не мога да стоя сама,някак си се чувствам празна,аи обичам да има човек който да обичам и да ме обича и да разчитам на него

Аз съм за :P :P

Aз съм ЗА сериозните връзки,защото не си падам по флиртовете за по 1 2 вечери.Глупаво и скучно ми е .

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Разбира се, че ЗА. Няма нищо по-хубаво от това, да имаш някой до себе си, който да те обича и подкрепя!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    За!Самата аз имам сериозна връзка и е толкова сериозна, че си мисля, че никога няма да приключи

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    За. Не съм по обясненията.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Разбира се, че ЗА. Няма нищо по-хубаво от това, да имаш някой до себе си, който да те обича и подкрепя!

Град
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Какво ще рече "няма нищо по-хубаво от това,да имаш някой до себе си,който да те обича и подкрепя"?!
    Нима нямате приятели,които ви обичат и подкрепят?!
    Нямате родители,които ви обичат и подкрепят?!
    ?

Това е най-тъпото нещо,което съм чувала "Искам сериозна връзка за да има кой да ме обича" Ми ако някой грозен и пъпчив пубер ви обича?!Всякаш ще тръгнете с него,защото ще сте сигурни,че доооста дълго време ще има кой да ви обича и подкрепя

Що пък не - за!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си