- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против
Не знам дали имам такава тема но последно време си мисля за връзките и въпроса ми е за или против сте дългите и сериозни връзки и защо![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Миии аз съм и "За" и "Против"
Против,защото съм още малка (малка ... малка ... почти 19 годишна) и не си струва от сега да се обвързвам прекалено сериозно с някогоА и вече изгубих 4 години и нещо заради 3 такива сериозни връзки
![]()
За,защото съм от хората,които обичат да обичат и да бъдат обичани![]()
А и си починах година и нещо от сериозните връзки,така че съм готова за нова
![]()
(и вече съм я започнала
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
За , защото обичам да имам до мен човек с който се обичаме и можем да разчитаме един на друг![]()
За.Не се обиждай, но това е супер тъп въпрос. Разбира се, че когато се влюбиш в някого и той в теб, няма да му кажеш на 2та седмица: "Ми чао вече, аз не обичам дългите връзки."
мхм..Първоначално написано от lonely_girl92
А и по-добре ли е да се лутам от момче на момче?
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Твърдо съм ЗА дългите и сериозни връзки! Самият аз съм сериозен във всичките си действия и намерения...![]()
П.С. - Тези несериозни връзки и "афери" не са за мен...Вече съм "стар" за тях...
![]()
Против...не че съм имал такава.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Била съм и в сериозни връзки, и в една, която дори не знам на какво беше основана. Макар в момента все още да се чувствам "ненаживяла се", 100% съм "против" повърхностните отношения.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Зори, готино момиче ми изглеждаш, но задължително ли е да пишеш с това светло розово на бял фон?!?!Първоначално написано от 3oPuTy
Значи аз съм ЗА и именно затова спрях да се занимавам с краткотрайни връзки. За мен това е безмислена кифленска история. Ко ще ходя седмица, максимум месец? Искам истинска връзка и да знам, че все пак момичето до мен мога да й вярвам и тя изпитва към мен истински чувства. Мое мнение.
"За",защото няма по-невероятно чувство от това да си влюбен и да не можеш да се наситиш на любовта (колкото и банално да звучи).
"Против", защото след такива задълбочени връзки болката при раздялата е неописуема (от опит) ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от Bellatrix
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Айде заради теб и готините филмчета,които направи ще го сменя ... Цикламеното как еПървоначално написано от AceXe
![]()
абе........ кво да ви кажа , и съм ЗА и за НЕ........ в началото е хубаво , после ти се е"ава майката........ за това сега съм почивка и не ми е до женски...
ми ЗА,имала съм сериозни връзки и продължавам да имам,ЗА съм поради причината че не мога да стоя сама,някак си се чувствам празна,аи обичам да има човек който да обичам и да ме обича и да разчитам на него![]()
Aз съм ЗА сериозните връзки,защото не си падам по флиртовете за по 1 2 вечери.Глупаво и скучно ми е .
Разбира се, че ЗА. Няма нищо по-хубаво от това, да имаш някой до себе си, който да те обича и подкрепя!![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
За!Самата аз имам сериозна връзка и е толкова сериозна, че си мисля, че никога няма да приключи![]()
Какво ще рече "няма нищо по-хубаво от това,да имаш някой до себе си,който да те обича и подкрепя"?!Първоначално написано от ivcheto0o
Нима нямате приятели,които ви обичат и подкрепят?!
Нямате родители,които ви обичат и подкрепят?!
?
Това е най-тъпото нещо,което съм чувала"Искам сериозна връзка за да има кой да ме обича"
Ми ако някой грозен и пъпчив пубер ви обича?!Всякаш ще тръгнете с него,защото ще сте сигурни,че доооста дълго време ще има кой да ви обича и подкрепя
![]()