.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

как ще реагира

понеже имам фейсбук,та с едно момче имахме една история ама нищо несе получи и нещо не се разбрахме той не знаел че го харесвал,та той ми е съсед и му имам фейсбука и одеве спаих тест кое ще е следващото ми гадже и излезна той и аз го споделих на стената и написах-а дано де
    Как ще реагира дали ще се сети че още го харесвам

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Това, което ще прочетеш, може наистина да ти се стори тежко, затова поне се радвам, че вероятността, да четеш седнала, е голяма.
    Така. Искам да се огледаш и да разбереш къде точно е включен кабелът на компютъра ти. След това да го издърпаш от щепсела с най-голямо настървение, да излезеш навън и да го насечеш с брадва. Ако ти е прекалено мъчно, помоли някой друг да го направи. След това се огледай и ОСЪЗНАЙ, ЧЕ ЖИВОТЪТ НЕ СЕ ОГРАНИЧАВА ДО ШИ*АНИЯ ФЕЙСБУК!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    София
    Ваййй-вай-вай.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ще разбере На колко сте ?

на 20 и 21

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Това, което ще прочетеш, може наистина да ти се стори тежко, затова поне се радвам, че вероятността, да четеш седнала, е голяма.
    Така. Искам да се огледаш и да разбереш къде точно е включен кабелът на компютъра ти. След това да го издърпаш от щепсела с най-голямо настървение, да излезеш навън и да го насечеш с брадва. Ако ти е прекалено мъчно, помоли някой друг да го направи. След това се огледай и ОСЪЗНАЙ, ЧЕ ЖИВОТЪТ НЕ СЕ ОГРАНИЧАВА ДО ШИ*АНИЯ ФЕЙСБУК!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Верно ли си на 20?
    Толкова ли ви е срам да говорите очи в очи, да пиете по кафе/да излезете на дискотека, ами решавате да си оправяте личния живот и любовите в социална мрежа?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на vesinka899
    не ти личи че си на 20
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    еми трябва да е адски глупав, за да не се сети
    според менне е трябвало да го публикуваш, поне не с тези думи..
    като харесваш някой това НЕ Е начина да му го покажеш, Facebook, Aha.bg и т.н. не стват за такива неща, говори в очите!
    Успех
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

20 и не си утишла напрао при него....ами се гледате по тъпия facebook аа...действай
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Чай да фърля поглед в тарото..

аман..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Вие сте социални инвалиди...

Само ми е чудно, ако той се усети и т.н. - срещите пак ли ще са във фейсбук, а евентуалния секс?

Очаквах го от всякакви 12-13-14 годишни, даже си обмислях вече да ти препоръчам да влезеш първо в гимназията, а после да ги мислиш тези неща, а то какво се оказа...
    +1
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Само ми е чудно, ако той се усети и т.н. - срещите пак ли ще са във фейсбук, а евентуалния секс?

Очаквах го от всякакви 12-13-14 годишни, даже си обмислях вече да ти препоръчам да влезеш първо в гимназията, а после да ги мислиш тези неща, а то какво се оказа...
    Именно.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    И аз съм съгласна с Raybeez.

Цитирай Първоначално написано от moisture
    човек бас давам че си некфа на 12 год сиг абе кажи му кфо разни фейсбукчета и тънтъръ мънтъръ кажи му и тфа е кат го харесваш ма то тфойто е лапешка раота
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Ако си наистина на 20 си ебати тъпата, не знам кой ще те хареса. Дееба глупавите вманиачени идиоти.

Постъпката наистина е била много глупава и лапешка, ама стига сте го хранили момичето, достатъчно беше
    Иначе по темата... и да се усети, какво? Голямата работа - даже още по - добре за теб. Ще разбереш най - малкото какво му е отношението към теб. Даже да няма реакция, това пак си е вид реакция....дано ме разбереш. Успех и стига с тоя фейсбук, скайпове и всичките му подобни социални злини Face to face conversation, това му е майката

Град
    in the reality : )
    + 1

Как може да сте съседи и вместо да поговорите както трябва, тоест ОЧИ В ОЧИ, вие да си говорите по скапания фейсбук. Не осъзнаваш ли, че е много по-добре да отидеш, да му позвъниш на вратата и да му кажеш "Здравей! Харесвам те отдавна и понеже ще е тъпо и неловко да си говорим в интернет, реших да те поканя да излезем някъде, заедно." !? Какви са тези детски работи, направо бебешки работи, да си правиш тестчета и да ги постваш, така че той да забележи, уаааууу.... Ще си пропилееш живота в седене пред компа и изживяване на интернет-любовни драми. Съжалявам те.

П.П. На 20 си!? Айде бе... Помисли пак....
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    еми трябва да е адски глупав, за да не се сети
    според менне е трябвало да го публикуваш, поне не с тези думи..
    като харесваш някой това НЕ Е начина да му го покажеш, Facebook, Aha.bg и т.н. не стват за такива неща, говори в очите!
    Успех :)
    i az mislq taka :) :)

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе не сте съвсем прави. Разбира се, че трябва да има личен контакт. Разбира се, че изказванията на авторката не подхождат на възрастта й и прочие, но някои хора просто не умеят да общуват директно. Нещата в подобни мрежи, групи и прочие са-аз да съм го казала, но не се знае ще бъде ли разбрано. Хем правиш нещо, хем нищо не правиш. За себе си знаеш, че не си стоял съвсем пасивен, но не си поел и инициативата. Прехвърляш топката в неговите ръце. Страх и несигурност.

В момента авторката е прехвърлила топката и може само да чака. Или да не чака и да му го каже сега директно. Не вярвам, че й стиска обаче.

Не 1 и 2 двойки са се оженили след дълго виртуално общуване и нито 1 път - реално. Да, не са някаква представителна група, но има. Значи и това е начин.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от moisture
    на 20 и 21
    А основно образование имаш ли,защото за 20 годишна пишеш толкова неграмотно и неразбираемо,че чак ми се плаче

По темата:Тъпа ли си?!К'ви са тия лапешки намеци?!Ти уста нямаш ли да му кажеш "Така и така ... Харесвам те и искам да знам дали може да се получи нещо между нас"?!
    Не,не,не ... Ти си някакъв трагикомичен случай
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

напиши му любовно стихче и го пусни в писмо по пощатата, като предварително го намажеш с парфюум, за да те познае по него ..

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от gergan4etooooo
    напиши му любовно стихче и го пусни в писмо по пощатата, като предварително го намажеш с парфюум, за да те познае по него ..
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си