- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Здравейте,проблема ми е следния.
Ходихме с едно момиче извесно време,но така протекоха обстоятелствата,че скъсахме.По-точно аз скъсах защото нещата не вървяха много добре...след около 1 седмица си писахме Здр,как си,али бали и такива...и ме попита "Мислил ли си да се съберем - и й казах - да,и до тук с писането,след 2 дена ми написа няколко реда в които пишеше,че държи на мен неискала да ме изгуби,но точно сега нямала възможност да има сериозен приятел,много ме харесвала и искала да бъде с мен,ако успеела да ме опази няколко месеца или по-точно до към Юни,щяло да бъде много хубаво Аз , попитах не смята ли,че 5 месеца са прекалено много,могат да се случат адски много неща,казах й Добре,ти сега държиш на мен и искаш да си с мен,но тва е много време няма ли да харесаш друг примерно... и тя ми каза,че не мислела,че нещата ще се променят,още щяла да ме харесва...на нейни приятелки също казва,че мн иска да сме заедно,че не искала друг и т.н. И ми каза също така,че ако се съберем сега нешата щели да бъдат доста трудни..също така ми каза дори,че ще се промени и т.н. ... Естествено,решили сме да излезем и да си уточним всичко..но ако може и вие ми дайте някой съвет.. бихте ми помогнали доста.Моите чувства към нея са далеч от любавта,както и нейните към мен.. но има чувства между нас...но се питам дали да опитаме отново или просто да си останем приятели...каза ми също,че всичко щяло да бъде много по-различно от първия път...но това ще се види ако тръгнем..та така ако искате,драснете някое съветче.
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Ем аз доколкото виждм вие сте ходили "просто ей така". Всичко което сте си казали са стандартни реплики за такава ситуация, недей да си мсилиш че е нещо специлано.
Съвет - щом сте скъсали един път остави нещата така. Имало е причина и тя няма да изчезне. А ако тръгнете да се променяте само и само за да се напаснете, това е загубена кауза. А отчаянието не бива да присъства в една връзка, по никакъв начин.
5 месеца са супер много време. Не се връзвай така. Кажи и - ако искаш да се съберем - тук и сега е момента. Повече няма да те чакам.(разбира се ако и ти искаш да се събирате де, макар че казах мойто мнение по въпроса).
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Подкрепям напълно! Много си мисля, че момичето има резерва и иска да си опита късмета там, а ако не се получи, ти да си насреща.Първоначално написано от valdesbg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ами да ти кажа аз как виждам нещата...отстрани погледнато
един вид тя ти е казала "еми искам те, но сега не ми трябва приятел, чакай 5 месеца и ще съм твоя"
аз лично не бих търпяла това, как ще ти каже еми чакай ме ала бала....като не иска сега да сте заедно (не е важно какво казва, а какво прави) да си хваща пътя....ти да не си й играчка?
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Прав си за "просто ей така"...но,нали ти казвам,че ако тръгнем точно сега нещата ще са доста сложни...естествено,че казаното от нея е стандартно..тя каза,че и сега е готова да се съберем,но щяло да бъде по-трудно... Всичко казано от теб е напъло истина... и както и преди 2-3 дена и сега съм 50 на 50 ... през тези 5 месеца АКО я чакам (при което има 5% вероятност от 100) Просто казано аз трябва да не се заигравам с момичета,да не се "отпускам" на купони и всичко под знаменателя на флирта с момичета...Пък и тяхните често я наказват за щяло и нешяло..което би попречило още повече на нещата...Доста сериозен разговор трябва да проведем...Много благодаря за отговора ти !
Няма друг...просто знам какви са и притесненията и защо не може да има сериозен приятел сега...Първоначално написано от kalpazanka
Гледай сега - в момента ситуацията ви е следната.
"Ние скъсахме, да ама той каза че може да се съберем, дай да видим колко мога да му се кача на главата, така или иначе вече нямам какво да губя."
И почва да поставя разни условия, разни искания, ала бала за да види колко държиш всъщност на себе си и докъде си готов да стигнеш за да бъде пак "уж" твоя. А в замяна не дава нищо сигурно, ниакква гаранция и нищо с което да ти даде някаква сигурност за предстоящите събития.
С две думи - мотае те.
Класическа тактика
Затова ти казвам че в подобна ситуация най-верния изход е да излезеш с високо вдигната глава, и непокътнато достойнство. Оставяш хубаво впечатление на всякъде и никой не те мисли за охлюв. Че и респект към себе си градиш.
Всичко друго води до.. хм как да се изразя.. п*ткенска работа.
Избора е в твоите ръце. Направи го внимателно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами не я чакай - живей си живота, забавлявай се! Кой ти е казал, че през тези 5 месеца не трябва да се "отпускаш" и занимаваш с други момичета? В крайна сметка вие не сте си никакви вече и не си длъжен да се съобразяваш с нея. Може момичето да има някакви проблеми в момента и заради това да иска време, може и да си има друг, а теб да държи като резерва, изобщо всичко е възможно, но това не означава, че ти ще стоиш 5 месеца и няма да правиш нищо заради нея... Моят съвет е да продължиш с живота си както до сега - купонясвай си, ако се отвори възможност за нещо с друго момиче не я пропускай и така. Ако ви е писано след 5 месеца нещата между вас ще се наредят както си трябва![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми явно юни щото иска да свърши даскало, това е вариант. Ама много време де.
и защо не исак да е с теб сега,а чак тогава![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, каква е причината да не иска сега?
Казваш, че ако се съберете сега нещата ще са трудни. Това плаши ли ви? Ако има чувства, колкото и трудно да й бъде, ще иска да е с теб.
Огледай се. Търси логична причина за държанието й. И имай в предвид, че след 5 месеца тръпката ще е в пъти по-малка от сега. И току виж това се оказало явна причина, за да се разделите.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от valdesbg
Не,че не иска просто ще е доста по-трудно...до като след тези месеци,ще е сигурна в чувствата си и ще можем наистина да сме заедно (ако изобщо до тогава АЗ имам някъкви чувства ако изобщо я чакам до тогава...(ако не се съберем сега де) ...просто ако се съберем сега,ще се виждаме рядко...а това прави връзката безполезна..ТО ЗА ТОВА СКЪСАХМЕ ПЪРВИЯ ПЪТ и се страхувам точно от това ...Първоначално написано от soul1199
Съвета ми, който се надявам да е полезен е:
Да се срещнете на 4 очи с нея.. казваш й: Аз ще съм този, който ще направи тези 5 месеца по-лесни и приятни за теб и няма от какво да се страхуваш - направи своя избор", след което я целуваш, обръщаш се и си отиваш.
Сама трябва да разбере, че за тези 5 месеца могат да се променят много обстоятелства.. затова или сега, или никога..
Не че нещо ама... аз за пет месеца десет пъти си променям мнението. Ти ако искаш стой и си я чакай, а тя ако реши, че иска някой друг...
Не знам, щом вашето не е любов, няма смисъл да я чакаш, ама... твоя работа![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
мисля че 5 месеца са много време за да я чакаш ... пък и не се знае след това дали би станало нещо изобщо .. мисля че просто по някакъв начин иска да те върже за себе си което не е решение в случая ...