- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Здравейте,проблема ми е следния.
Ходихме с едно момиче извесно време,но така протекоха обстоятелствата,че скъсахме.По-точно аз скъсах защото нещата не вървяха много добре...след около 1 седмица си писахме Здр,как си,али бали и такива...и ме попита "Мислил ли си да се съберем - и й казах - да,и до тук с писането,след 2 дена ми написа няколко реда в които пишеше,че държи на мен неискала да ме изгуби,но точно сега нямала възможност да има сериозен приятел,много ме харесвала и искала да бъде с мен,ако успеела да ме опази няколко месеца или по-точно до към Юни,щяло да бъде много хубаво Аз , попитах не смята ли,че 5 месеца са прекалено много,могат да се случат адски много неща,казах й Добре,ти сега държиш на мен и искаш да си с мен,но тва е много време няма ли да харесаш друг примерно... и тя ми каза,че не мислела,че нещата ще се променят,още щяла да ме харесва...на нейни приятелки също казва,че мн иска да сме заедно,че не искала друг и т.н. И ми каза също така,че ако се съберем сега нешата щели да бъдат доста трудни..също така ми каза дори,че ще се промени и т.н. ... Естествено,решили сме да излезем и да си уточним всичко..но ако може и вие ми дайте някой съвет.. бихте ми помогнали доста.Моите чувства към нея са далеч от любавта,както и нейните към мен.. но има чувства между нас...но се питам дали да опитаме отново или просто да си останем приятели...каза ми също,че всичко щяло да бъде много по-различно от първия път...но това ще се види ако тръгнем..та така ако искате,драснете някое съветче.
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.