- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво да взема
зма една нощ спане у едни приятелки-пижама трябва ли ми,ч(етка за зъби какво друго
Ми ако спиш с пижама, ще ти трябва. Ако спиш с нощница, пижамата ще е излишна. Ако спиш с боксерки и тениска, предходните две отпадат. Четка за зъби, паста, гребен, гримове евентуално. Щом е за една вечер, не мисля, че има нужда да помъкваш нещо повече с теб.Първоначално написано от moisture
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Четка за зъби и пижама и това еМоже да си вземеш и гребен + дрехи за следващия ден.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ае земи си целия гардероб за всеки случай..![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Пижама (или там с каквото спиш)
Дрехи за следващия ден
Гримове и гребен
Ако си миеш редовно зъбите - четки и паста за зъби..
Ми мисля,че това ще ти стигне![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И мозъка да не забравиш !
хахахаха Наи=важнотоПървоначално написано от MichellePhan
![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
+ гримПървоначално написано от DesireToFire
![]()
евентуално ако се гримираПървоначално написано от DevilWish
![]()
пижама
четка за зъби
други дрехи
друго бельо
гримове
гребен
аз попринцип това си вземам![]()
Ти не знаеш какво ползваш ежедневно..ние ли да знаем![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
дискче с "Красавицата и звяра" и мечето, с което спиш![]()
Първоначално написано от MichellePhan
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.