- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- няма такова
![]()
![]()
.Сега чета "Чернишка" на Емилиян Станев.Много ми харесва.Сега съм 4-клас до сега не съм чел до край нито една книга-просто не ми е интересно.Чета само енциклопедии главно исторически.
![]()
![]()
.Чернишка ми е интересна и няма да ми омръзне.Явно това е така защото обичам животни.
Първоначално написано от Fruity
К'во искаш-4 клас е бебето
![]()
^Хах, чак бебе не е, хайде сега.
Но на тази възраст съм писала и по-големи глупости по форумите, така че не се очудвам.![]()
аз 4-ти клас ощи помня как са крих с 1 фр. в тонела до даскало и пушехме цигари![]()
![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
![]()
Браво..Браво
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ей аз 4-ти клас не знаех кво значи тва форум...![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Хаааааа, не знаеш колко си права ;р
и азПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво на теб, щом ти харесва можеш да прочетеш още неща от Станев, има много хубави приказки. Разказите също не са лоши... Той пише почти изцяло само за животниЛюбимият ми разказ беше 'Несполука', за едно зайче, а любимата ми приказка е 'Къщичка под снега', пак за зайче
![]()
Обичам зайци...![]()
Радвам се, че някой чете и то от по-малкитеЕвала
Търси книги за животни
![]()
Като пораснеш може да прочетеш "Крадецът на праскови" на Емилиян Станев.Не е свързано с животните, но като произведение си го бива.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
дамм .. и аз не знаех какво е форум..но иначе евала !!
![]()
Don't worry,be happy!
Забавно е хлапето
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\