- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Превод на текст от български на немски.
Здр...ще може ли някои да ми помогнеако може да ми преведете един текст от български на немски много ви моля...спешно ми е за сряда
Благодаря предварително! Това е текста:
Мечтаният ми ден започва като се наспя.Мама ми е направила хубава закуска.След като закуся отивам да гледам филм в мойта стая.В 14:00 часа се обаждам на моите приятели да идем на кафе и да пазаруваме.Изморена от разходката се прибирам,къпя се и вечерям.Вечерта отивам на дискотека и така завършва моят мечтан ден.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ааам иначе си умна де ... това не е раздел СЕКС бее първо чети и после почни да остроумничиш !!!! а иначе превод на текста е следния :Първоначално написано от FancyGirl
Mein Traum Tag beginnt wie der Schlaf. meine Mutter hat ein sch
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
[quote=playboyche]ааам иначе си умна де ... това не е раздел СЕКС бее първо чети и после почни да остроумничиш !!!! а иначе превод на текста е следния :Първоначално написано от FancyGirl
Mein Traum Tag beginnt wie der Schlaf. meine Mutter hat ein sch
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?