- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям комплекс
Така имам мн неприятен комплекс, заради който ме е срам да правя секс и дори си мисля, че е причина да отбягвам да си хвана сериозен приятел. Малките ми срамни устни са мн големи, несимитрични и са извън големите срамни устни. Притеснява ме и съответно ме е срам да се съблека пред момче (да не говорим ако ми правят френска![]()
), а иначе съм симпатична, слаба, висока даже харесвам външния си вид но големите ми срамни устни са ми като голям дефект и по този начин отблъсквам момчета, които по принцип харесвам. Та искам да попитам момчетата дали това мн ги отвращава и какво мислят по въпроса?
Знам, че това което съм написала може да ви се стори много смешно, но темата не е базик и моля да няма неприятни шеги![]()
Какъв дефект....няма нищо по-възбуждащо да оближеш една такава красива ***** Доста по-приятно ми е да има нещо там доло, нещо месесто, отколкото просто една дупка. Не се притеснявай от това![]()
Не виждам защо това трябва да е проблем .. Не ми се струва, че е нещо от изключителна важностПървоначално написано от magito90
![]()
the game
не се притеснявай от тези нещавсеки е индивидуален сам по себе си
![]()
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
Първоначално написано от Konstantin0000
![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Ето големи , големи ама колко големи трябва да са , че чак да те е срам ? Това са глупости, кво се притесняваш .
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
леле преди години като бях на море и бях на бунгала и жените се къпехме заедно една имаше направо угромни срамни устни стърчаха и сигорно 7-8 см ако не и повече![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Е такова нещо искам да видя, да го хвана с две ръце... да се нарадвам, да го оближа, направо да се заровя от кеф.... ама уви.Първоначално написано от BuBuy
Само да попадна аз... ще стане страшноПървоначално написано от Bukmop
![]()
спокойно бе няма от какво да те е срам както виждаш дори им се радваме момчетат ако не се удрят в коленете всичко е нормално![]()
![]()
:P :P :P
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Като гледам останалите мнения, само авторката се комплексира... Мен не би ме притеснило по какъвто и да е начин... Има много по-важни неща!![]()
спокс ако има дупка и е мекичко не му гледаме много как изглежда ;Д все едно да питаме отвръщават ли ви големи топки ? о_о / някой бързо да прай тема не съм виждал такава ;О
GTA Stunting
:Д бахти сценката - събличате се някви супер разгорещени и изведнъж момчето пада на земята, сочи ти п*тката и се хили. :Д:Д
Осъзнай се![]()
никакъв дефект не е това...
и моите станаха по-големи след като правих секс
то на мъжа да му се е*е точо размера ще гледа..аайде моля ти се![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Момиче ти да не си мислиш, че ние сме идеални?!?Всички имаме нещо, което не ни харесва, но такъв е живота.Просто си живей живота и трябва да бъдеш щастлива ако има някой, който държи на теб не трябва да се притесняваш
П.С Ти се моли на господ това да ти е проблема, знаеш ли колко момичета с колко по големи проблеми има?!? Хайде със здраве![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Това е напълно нормално и както виждаш,на момчетата дори им харесва.Не се притеснявай.
Не ми изглежда като болка за умиране, но като се познавам и аз щях да се притеснявам на нейно място.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Не трябва да ти е никакъв комплекс това...ааз ако съм няма да има зна4ение
``No Weakness``
според мен това не е никакъв проблем и както сама виждаш момчетата даже му се кефят , така че не се притеснявай за такива глупости![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!