.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Голям комплекс

Така имам мн неприятен комплекс, заради който ме е срам да правя секс и дори си мисля, че е причина да отбягвам да си хвана сериозен приятел. Малките ми срамни устни са мн големи, несимитрични и са извън големите срамни устни. Притеснява ме и съответно ме е срам да се съблека пред момче (да не говорим ако ми правят френска ), а иначе съм симпатична, слаба, висока даже харесвам външния си вид но големите ми срамни устни са ми като голям дефект и по този начин отблъсквам момчета, които по принцип харесвам. Та искам да попитам момчетата дали това мн ги отвращава и какво мислят по въпроса?
    Знам, че това което съм написала може да ви се стори много смешно, но темата не е базик и моля да няма неприятни шеги

Какъв дефект....няма нищо по-възбуждащо да оближеш една такава красива ***** Доста по-приятно ми е да има нещо там доло, нещо месесто, отколкото просто една дупка. Не се притеснявай от това

Голям фен Аватара на sifon4o

Re: Голям комплекс

Цитирай Първоначално написано от magito90
    Така имам мн неприятен комплекс, заради който ме е срам да правя секс и дори си мисля, че е причина да отбягвам да си хвана сериозен приятел. Малките ми срамни устни са мн големи, несимитрични и са извън големите срамни устни. Притеснява ме и съответно ме е срам да се съблека пред момче (да не говорим ако ми правят френска ), а иначе съм симпатична, слаба, висока даже харесвам външния си вид но големите ми срамни устни са ми като голям дефект и по този начин отблъсквам момчета, които по принцип харесвам. Та искам да попитам момчетата дали това мн ги отвращава и какво мислят по въпроса?
    Знам, че това което съм написала може да ви се стори много смешно, но темата не е базик и моля да няма неприятни шеги
    Не виждам защо това трябва да е проблем .. Не ми се струва, че е нещо от изключителна важност
    the game

Град
    .,.,.Sofiq.,.,.
    не се притеснявай от тези неща всеки е индивидуален сам по себе си
    ..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
    Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Konstantin0000
    Какъв дефект....няма нищо по-възбуждащо да оближеш една такава красива ***** Доста по-приятно ми е да има нещо там доло, нещо месесто, отколкото просто една дупка. Не се притеснявай от това
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Че то е нормално.

Ето големи , големи ама колко големи трябва да са , че чак да те е срам ? Това са глупости, кво се притесняваш .
    Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !

леле преди години като бях на море и бях на бунгала и жените се къпехме заедно една имаше направо угромни срамни устни стърчаха и сигорно 7-8 см ако не и повече
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Голям комплекс

Цитирай Първоначално написано от magito90
    АКО ДЪРЖИШ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ И ТОЙ НА ТЕБ НЯМА НИКАВ ПРОБЛЕМ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА СРАМ И КАКТО КАЗАХА ПО НАГОРЕ ДОРИ Е ЯКО ТОВА СА НЯКАКВИ ГЛУПОСТИ "КОМПЛЕКС..."
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Цитирай Първоначално написано от BuBuy
    леле преди години като бях на море и бях на бунгала и жените се къпехме заедно една имаше направо угромни срамни устни стърчаха и сигорно 7-8 см ако не и повече
    Е такова нещо искам да видя, да го хвана с две ръце... да се нарадвам, да го оближа, направо да се заровя от кеф.... ама уви.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Е такова нещо искам да видя, да го хвана с две ръце... да се нарадвам, да го оближа, направо да се заровя от кеф.... ама уви.
    Ае ако е 7-8см че дори и повече ако искаш може да си припомниш и как е било там вътре преди години
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Ае ако е 7-8см че дори и повече ако искаш може да си припомниш и как е било там вътре преди години
    Само да попадна аз... ще стане страшно

спокойно бе няма от какво да те е срам както виждаш дори им се радваме момчетат ако не се удрят в коленете всичко е нормално :P :P :P
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Като гледам останалите мнения, само авторката се комплексира... Мен не би ме притеснило по какъвто и да е начин... Има много по-важни неща!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    спокс ако има дупка и е мекичко не му гледаме много как изглежда ;Д все едно да питаме отвръщават ли ви големи топки ? о_о / някой бързо да прай тема не съм виждал такава ;О
    GTA Stunting

:Д бахти сценката - събличате се някви супер разгорещени и изведнъж момчето пада на земята, сочи ти п*тката и се хили. :Д:Д
    Осъзнай се

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    никакъв дефект не е това...
    и моите станаха по-големи след като правих секс
    то на мъжа да му се е*е точо размера ще гледа..аайде моля ти се
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    :Д бахти сценката - събличате се някви супер разгорещени и изведнъж момчето пада на земята, сочи ти п*тката и се хили. :Д:Д
    Осъзнай се

Всеки е индивидуален, нямаш съществен проблем за притеснение

Момиче ти да не си мислиш, че ние сме идеални?!?Всички имаме нещо, което не ни харесва, но такъв е живота.Просто си живей живота и трябва да бъдеш щастлива ако има някой, който държи на теб не трябва да се притесняваш

П.С Ти се моли на господ това да ти е проблема, знаеш ли колко момичета с колко по големи проблеми има?!? Хайде със здраве
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Това е напълно нормално и както виждаш,на момчетата дори им харесва.Не се притеснявай.

Не ми изглежда като болка за умиране, но като се познавам и аз щях да се притеснявам на нейно място.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Не трябва да ти е никакъв комплекс това...ааз ако съм няма да има зна4ение
    ``No Weakness``

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    според мен това не е никакъв проблем и както сама виждаш момчетата даже му се кефят , така че не се притеснявай за такива глупости
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си