.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Защо си мисли така?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    покажи му 4е ти е приятно с него И нормално като са го лъгали,да не може да се довери толкова лесно.

Град
    million miles away (:
    И не схванах какъв е въпроса?? Просто какво мислим ли?? Мисля че не си на повече от 15 години. И това че не пие и не пуши той ли ти го каза?? Той ли ти каза също,че досега е имал само една приятелка?? Защото ако отговорът ти е "ДА",значи си мноооого наивна,и тук отново се връщаме на темата за възрастта..Кажи честно сега на колко сте и двамата?
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

аз 14 той е на 15

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами покажи му,че ти е приятно с него..Общувай повече с него..Покажи му по някакъв начин,че го харесваш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    in the reality : )
    Нарочно го казва, защото търси одобрение и знак, че го харесваш от теб. Той ти казва "аз май съм ти неприятен и не искаш да си пишеш с мен, нали, така е , налии ?? ", и ти му отговаряш "не, напротив, приятно ми е да си пиша с теб". Това е както, когато момичетата казват "офф, днес съм много грозна" ии чакат да им се каже "оо, напротив, днес си прекрасна". Ако не спираш да му повтаряш, че ти е приятно да си пишеш и да си говориш с него, той ще ти "предложи", в смисъл ще ти покаже, че иска да тръгне с теб, почтии съм убедена. Продължавай в същия дух.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен
    Град
    София
    Предполагам,че има ниско самочувствие и самооценка.И потвтаряйки ти,че не ти е приятен,просто иска да чуе обратното. oO Но какво ти пука в крайна сметка,нали си падаш по него?Не губи време,а му го покажи.Офертирай го да иэлиэате насам натам двамцата.Щом си допадате и ви е приятно эаедно,эначи има много варианти.COMMUNICATION му е майката.
    Аэ предполагам,че пичът като получи достатъчно "докаэателства",че не ти е неприятен,ще се отпусне и нещата ще тръгнат.3ащото эа да ти ги говори теэи глупости,эначи се интересува от теб. oO
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Щом е бил излъгал ,нормално е да се доверява по-трудно.Но това не значи, че не иска връзка Трябва да му покажеш, че наистина имаш чувства, така че да се отпусне. Зависи най-вече от самата теб

принципно на вашата възраст е нормално да не пиеш и да не пушиш..или нз чувствам се стар ама на 15 да пиеш и да пушиш не мисля че е нормално пък камо ли да се учудваш, че някой не го прави

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Сериозно ли си на 14?Не мислех, че съществуват по-наивни и заблудени от мен индивиди... но...
    Иска да станитииии гаджинцъъъъ, но е страхлив и не смее да ти признае веднага, затова "опипва почвата" с въртеливите си въпроси, надявайки се на отговор "ти си супер, най-невероятния човек, който познавам, бля бля бля...".
    П.С. Гарантирам ти, че не е такова "добро момченце", каквото го изкарваш.Например със сигурност си те е представял гола минимум десет пъти.
    П.П.С. Абе ти я по-добре се поинтересувай защо го е зарязала предишната.И не питай него, защото, разбира се, няма да ти даде съвсем верен отговор.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ами покажи му,че ти е приятно с него..Общувай повече с него..Покажи му по някакъв начин,че го харесваш
    Натискай му се повече

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Сериозно ли си на 14?Не мислех, че съществуват по-наивни и заблудени от мен индивиди... но...
    Иска да станитииии гаджинцъъъъ, но е страхлив и не смее да ти признае веднага, затова "опипва почвата" с въртеливите си въпроси, надявайки се на отговор "ти си супер, най-невероятния човек, който познавам, бля бля бля...".
    П.С. Гарантирам ти, че не е такова "добро момченце", каквото го изкарваш.Например със сигурност си те е представял гола минимум десет пъти.
    П.П.С. Абе ти я по-добре се поинтересувай защо го е зарязала предишната.И не питай него, защото, разбира се, няма да ти даде съвсем верен отговор.
    ами той е усъзнал че тя го е лъгала и се е заблуждавал и той я скъсал ?( нз мможе и тя да го скъсала може да не иска да ми каже нз вече какво да си мисла той сам ми каза че има доста ниска самооценка за себе си.....

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от novakaa
    ами той е усъзнал че тя го е лъгала и се е заблуждавал и той я скъсал ?( нз мможе и тя да го скъсала може да не иска да ми каже нз вече какво да си мисла той сам ми каза че има доста ниска самооценка за себе си.....
    "Самооценка за себе си"?
    Както и да е.
    Лично аз ужасно се дразня на мъже без самочувствие, направо са ми като плужеци... Но, щом си го харесваш, ви пожелавам всичко най-хубаво!
    Един съвет - показвай му, че в твоите очи той е невероятен, готин, силен, умен и въобще супер як мъжкар.Това ще му вдигне самочувствието... и не само самочувствието, всъщност.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    излезте извън скайпа
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си