- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам гаджето на най-добра приятелка
Ima edno mom4e ot moq klas koeto haresvam, no e gadje s edna ot nay-dobrite mi priqtelki. Az sam mu kazala, i toy mi otgovori 4e me haresva 45% , none sam sigorna. Ne iskam da naranq priqtelkata si, no i iskam da stanem gadjeta s mom4eto. I pri tova sam mn sramejliva! Kakvo da pravq?
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица.
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
Тъй като си нова, няма да трия темата, но следващия път няма да има компромис!
kalpazanka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 2petq9
![]()
![]()
![]()
еее,жалко,че не е 50%![]()
![]()
харесвал те 45% омг
мани го тоя едно че не си заслужава друго че ще нараниш приятелката си
пп
абе как може да харесаш някой на 45% или на 3.5%
или го харесваш или не средо нема
пп
haritov съм
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Би ли ми казала какво значи да те харесва 45 % по Скалата на Харесването?
За да ти говори такива простотии значи изобщо не те харесва. Иначе щеше да ти каже, че и той те харесва, а не да те залъгва с цифри, които явно ии двамата не разбирате.А и да нараняваш така приятелката си е пълна тъпотия. Как може да се обясняваш в любов на гаджето й зад гърба й?
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
45 процента![]()
![]()
вие да не сте 2ри клас ?![]()
Най-добре се откажи от него и отиди и кажи и на приятелката ти, че е боклук, щом '45%' значи ако беше някоя друга по-хубава можеше и да почне да се зарибява и да изневери на приятелката тиПредопреди я ,а като те пита от къде знаеш кажи, че си питала за нейно добро, защото не си се доверявала.Лъжа е, но ще й помогне
От такова гадже никой няма нужда.
на колко сте ? Не се занимаваи,все пак е с твоя приятелка
остави го,първо е гадже на най-добрата ти фр,второ 45% те харесва,о боже!злетак![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Кажи на приятелката си, че гаджето й е боклук.![]()
Ако държиш на нея - спри да се занимаваш с него.
И гледай в последствие това момченце да не се окаже причина за разбитото ви приятелство...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И ще си развалиш приятелството си с момичето, заради някакъв си там дето и той не знае кво иска?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
не ти трябва сега се сещам че едно момче така ме питаше в 6ти клас![]()
![]()
![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
![]()
харесва те 45%
много интересно
емм ако държиш на приятелката си,, по-добре го остави за да не съжеляваш
![]()
Преди две години и моите приятели говореха в проценти за "любовта" си и откачах като ме питаха "Колко процента го харесваш?" аз да нямам елка за чувства случайно![]()
![]()
, та не се занимавай с него, само ще си развалите отношенията с приятелката ти (от наблюдения го знам)
ПП: Ако имаш възможност попитай го как го е изчислил точно и сподели тук, че ми е много интересно и аз да се науча![]()
![]()
Първоначално написано от nymphadora
![]()
По каква формула ги изчислявате прцентите![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
1. Той не те харесва
2. Гадже е на най-добрата ти прятелка
3. Малки сте за да си разваляте приятелството, заради момче, с което и двете евентуално ще ходите по-малко от месец.
Трагедията е пълна...
А мислиш ли, че от такава приятелка, като нея някой има нуждаПървоначално написано от DevilWish
![]()
Чудно, как изчисли, че точно 45% те харесва![]()
Ако найистина ти е най-добра приятелка и държиш на нея не се занимавай с него. Твоя воля вече дали ще й кажеш какъв боклук е или не![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
я,стига.момичето е в задънена у-ца.първо:да те поздравя,че неискаш да нараниш приятелката си и второ.ти говорила ли си с момчето?
аз съм ммечтата ти.
По добре не се занимавай с него ,. не си заслужава да губиш приятелка заради момче ,казвам ти го от личен опит. А и няма да ти е приятно ако разбереш че твоя приятелка ходи да се занимава с твоя приятел и иска да ходят нали ?