.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Глад

Глад

Здравейте,реших да пиша за проблема,който имам отскоро.От няколко дена сме в дървена и съответно седя само у нас,но изпитвам невероятен глад-ям,ям,ям и пак се чувствам гладна.За отрицателно време съм качила 3 килограма,по-принцип тренирам,но заради времето съм позанемарила тренировките.Пия доста течености напоследък и опасенията са ми за диабет,тъй като съм генетично предразположена.Та въпроса ми е дали е възможно да се дължи на зимния сезон или все пак да си направя изследвания.

ПП:На 15 съм,ако има значение.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Надали, лакомия е Същата съм кто седя в нас по- дълго време...

Ако наистина имаш опасения, иди да си направиш изследвания Но не ми се вярва мн мн...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Незнам дали растежа обяснява това но аз непрекъснато съм гладна..... Сутрин като закуся в даскало пак съм гладна.. Като обядвам следобяда ям един-2 пъти и после вечерта.... просто съм безнадежден случай.. Не качвам защото мн се движа НО в твоя случай няма защо да се притесняваш. При теб е временно-по време на ваканциите.Като тренираш ще се оправиш и няма да се притесняваш за кг. Иначе си направи изследвания ако искаш-няма да бъде изгубено време. Съмнявам се че ти има нещо освен едно-Диагноза Тийн !

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Благодаря за отговорите,вероятно пак психясвам за нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си