- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ!
аз съм на 13 и от година и половина съм влюбена в едно момче от моя клас.проблема е че аз не съм се целувала с език и съм много срамежлива,а той се е целувал.аз съм нямала и гадже.понякога го виждам,че ме гледа,но не смятам че това значи нещо.с него не си говорим,направо все едно не се познаваме.много пъти исках да му искам пълномощно в скайпа,но не мога.аз не съм от момичетата които нямат страх да отидат и да му кажат какво чувстват към него.незнам какво да правя,как да го заговоря?след 5 месеца ставам на 14 и свършвам 7 клас.как да намеря начин да си кажа нещо с него??какво да правя?плс помогнете бързо,мерси предварително![]()
Отиваш на 50 см от него и казваш "Здрасти . . " ии се усмихваш и от там заговаряш нещо ала бала.. давай смело , вярваме в теб!
I don`t care .. ;] ..
^^ Съгласна съм с предния пост,щом си сигурна че има някакви симпатии към теб давай смело,позакачай се малко. Не е казано нахално,лекичко,подхвани разговор.А това,че не си се целувала с език досега изоообщо да не те бърка..
Всичко си има първи път,само се отпускаш и правиш каквото и той,не се притеснявай.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Не е нужно като идеш на даскало да му се хвърлиш в ръцете. Започнете да си говорите. (Пример: "Здрасти. Как си?" и все някакъв разговор ще почне. След известно време той сам ще ти иска скайпа, ще започнете да си пишете и така... Няма нищо страшно. Даже и да не станете гаджета пак можете да бъдет много добри приятели. Все пак не е единственото момче на света.![]()
А
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Първоначално написано от Eliii
даа пък и като започнеш да общуваш сс него повече ще се отракаш малко и вече няма да си така.. само не разбирам от 7 години се познавате ли ии не си му взела скайп ии не си говорите или какво?![]()
![]()
понякога имам чувствата че не съществувам като съм в даскало.днеска го видях че ме гледаше но незнам...с него все се върти една а тя е много отворена и аз просто не мога да отида и да му кажа здрасти,страх ме е.с него сме като непознати просто не сме си говорили..само в 5 клас като ставаше гадже с тогавашната ми най добра приятелка..
не аз не съм с него от 1 клас ами някаде от 3-4 години. имах му скайпа преди,но си направих нов скайп и там го нямам.преди не го харесвах и затова можех пак да кажа нещо ама сега..![]()
Първото гадже не се забравя...Наистина е трудно докато направиш "първата целувка,първата стъпка към нещо,първият секс.. Но колкото по-бързо го направиш и се усмилиш НЯКЪК си да му го кожеш или предизвикаш той да ти каже нещо толкова по-добре..
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
да нямам смелост,признала съм си че ме е страх
можеш да го питаш за нещо или просто да кажеш едно здравей,не е толкова трудно,не вярвам да те одреже или нещо такова,отначало ще сте приятели пък после може би нещо повече,но ти трябва да направиш първата крачка
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да..нещо не мога да си представя да отида и да му кажа:здрасти..после какво?и той ще каже здрасти и това е.леле ядосвам се на себе си че съм толкова срамежлива![]()
започвам малко по малко да събирам смелост,още малко и само да имам шанс и ще го заговора![]()
тъи като аз умея добре да инсценирам случки :Д бих ти препоръчала да се сблъскаш с него уж случаино .. ако и това те е срам да направиш просто го намери в скаип-а и там го заговори .. но и в двата случая трябва да преодолееш срама си какво би постигнала ако те е срам за всяко едно нещо .. пък и година и половина е супер мн време ...
Страх ме е да искам пълномощно. Това вече е сериозен проблем! Тук и моята великопросветна помощ ще е безполезна...Първоначално написано от bonbon22
Temet Nosce
벨야카
Много Холивуд, мойто момиче. Те са от един клас, какво си мислиш, че ще стане..Първоначално написано от Zaritu
Temet Nosce
벨야카
Според мен първо почнете да си пишете в скаип да го опознаеш по-добре :P
да ама този холивуд ми е помагал достаПървоначално написано от umri
![]()
ами не знам казвам моята гледна точка ... но сякаш,че варианта със скаипа е наи удачен![]()
Да,щом те е срам да си полафите,add-ни го в скайп. Ако имаше представа колко връзки и запознанства са започвали от скайпа.. Още нещо-не е нужно да отидеш при него и да стане ТИПИЧЕН РАЗГОВОР като '' Здрасти,как си,какво правиш? '' ! Може просто да го питаш нещо от сорта ''кой ни е следващият час'' и т.н![]()
ок ще го питам някой път какъв ни е следващия час.а относно това в скайпа- ок ще му напиша коя съм в пълномощното и после в чата "здр" и после какво да пиша?
Ами може да го добавиш в скайп, просто защото е от класа ти. Аз така имам почти целия си клас, без да държа да си говоря с тях, но просто за всеки случай, ако трябав да се пита или съобщава нещо. И така искай му пълномощно и после му пиши там здрасти. позна ли ме :Д? Как си и така. А в даскало може да го питаш за домашно, учебник, записки и т.н. .
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ок ще му напиша коя съм в скайп пълномощното и после в чата "здр" и после какво да пиша?плс отговорете бързо![]()
моля ви някой да каже нещо![]()
Не пиши здр. !!! Напиши здрасти или хей или нещо подобно. После позна ли коя съм? И той ако каже не. Питай го пробвай или 3 години сме в един клас а ти да не ме познаеш ... с хилеща се емотиконка разбира се. После го питай как е, то сега за даскало не ставе, че е вканция, но може да го питаш примерно ако има песен на балончето си нещо за нея. Или нещо друго, не знам.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ех твойта тема ме върна мнооого назад-значи аз супер много хлътнах по едно момче,от съседния клас само че меега много го харесах,симпатичен,сладичъ к,та мислълта ми тук е-не се спичай,той е от твоя клас,познаваш го,говори,ама непринудено такова,аз супер много си дрънках и се смеех с тва момче,което за 1ви път виждах
Бъди смела и нема кфо да губиш,а само да печелиш![]()