- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оформяне на вежди-ПРОБЛЕМ!!!
Здравейте, можете ли да ми кажете как да стиггна до желаната цел, да направя, че веждите ми да са с чупка.НЕ знам от къде да почна отгоре или отдолу!!! Четох, че не трябва да се скубат отгоре в никакъв случей.Някакви идеи как да подходя!?!
не всяка една вежда може да има чупка , зависи от самата ти форма
дай снимка и ще ти кажем. ама най-добре отиди на козметик
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Козметик?![]()
Примерно аз сам си ги оформих наложително щото се изгорих на една печка (буфна в лицето ми(мисля,че имаше такава тема за изгорени мигли)) и то съвсем малко тряяше да ги оформям,ама и аз съм с дълга коса (бритона ми е под очите) и не се виждат,ама ти си момиче и.. предполагам козметик или попитай майка ти/сестра ти?(стига да имаш)
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Нали знаеш че при някой хора чупката изглежда ужасно,щото просто не им ходи.Мойта е съвсем нищожна например.
Брях,брях
Отиди на козметик, после ще пуснеш тема 'едната ми вежда е по-малка/дебела и т.н., какво да правя?'.![]()
не на всеки човек му отиват вежди с чупка за това най-добре отиди на козметик![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
не всички вежди могат да бъдат с чупка..
за да не съжаляваш после отиди при козметик
ще ти вземе най- много 5лв.
Просто аз
козметик ; )
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
козметика си знае работата.. може да не става чупка на твоите вежди или да не ти ходи,както казват другите отиди да те напраят като хората![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
На козметик отиди...супер много съм си патила от собствените ми ръце, така че най-добре на козметик![]()
Най-доброто решение е козметик![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да,отиди на козметик .. казваш да ти ги направи с чупка и готово.. поне няма да се притесняваш,че може да си ги оризилишпосле само скъбеш с пинсетата израсналите малкии косъмчета,за да не се загуби формата им
![]()
и аз съм за козметика. аз лично сама съм си ги правила, но съм минавала през годините през много фалове (като гледам стари снимки) сега мисля , че са си много добре.
Просто когато става дума за форма най-добре козметик.
после просто следвай зададеното. Успех
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
ако веждите ти са така ( -- ) и да искаш няма да станат ( /\ )
ако не станат-оскуби ги целите и после ги нарисувай![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
Особено картинките
![]()
Иначе козметик!
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ми мойте пък мама ми ги оформи първия път и после аз си ги дооформих и станаха Номер 1! Помоли някой майка ти или приятелка ,която може да ти ги оформят .Ако немогат само козметик !![]()
Първоначално написано от heiress
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Така е.. Аз нямам материал за чупка например.Първоначално написано от POLLINA
Бих искала нещо такова, ама карай
![]()