Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
Цитирай Първоначално написано от britzy
кфо значи има други момичета ,но те са наивни,ами тикфа си търсиш съвети в Нета -нема такива простотии върви при тези момичета и толкоз,а може да не си от най-готините та за тва да немаш приятели,я се замисли дали не е в теб причината.>>>
Не точно обратното от доста популярните момичета съм а в класа ми има още само 1 такава. Казвам че са наивни не защото ги мразя но просто не осъзнават кога някой ги използва и саа..абе няма да коментирам ..та причината ее чее в началото на годината си викам ми сега като се запознаваме всички ще сме едно цяло така че ще съм си с всички приятелка и няма да се ориентирам към никого но другите веднага се залепиха един към друг и аз останах сама. От начало седях с абсолютно всички и направо се биеха да стоят с мен само че накрая всеки се залепи за всеки и ми 'той ще ми се обиди'. Иначе аз съм от контактните и отворени хора и си говорим в междучасията но аз не мога да издържам да съм сама на чин именно по тая причина и да нямам някой по близък..е тфа ее ) надявам се да съм била достатъчно ясна
а и това е форум защо и аз да не пусна тема и да попитам нали тва е целта!?