- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с приятелката ми
Приятелката ми е много извратена . Иска от мен невероятно гадни раоти . Иска да ми завърже ластик около ташаците и други тем подобни изродщини . Незнам кво да я праа . Харесвам я но ако продължаа с тия раоти ще се наложи да я зарежа . Не един път е искала от мен работи като да и вкусам пикнята което ме отвращава . Изправен съм пред сериозна дилема . Да я зарежа или не ? Мисля че я обичам , хуава е ама е твърде извратена дори за мен.. Дайте ми съвет какво бихте напраили на мое място
е чакай ся сяко момче иска извратено гадже ... там да ти върже очите ок и да те вържи и теб пак супер възбуждащо ма да им опитваш орината това е отврат никога не бих го направил чесно ако някоя ми го каже на мен ..... ш им бия шутаПървоначално написано от raotamraota
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
вярваш ли си изобщо ..Първоначално написано от raotamraota
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Темата е е*авка.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
не е нужно да я зарязваш.Просто седнете и поговорете като големи хора за предпочитанията си в секса![]()
Поговори с нея опитай се да и обясниш, че това което иска тя от теб не ти допада и ти е противно. Ако от разговора няма резултат, вече може да мислиш за зарязване, защото все пак няма смисъл да правиш неща, които не харесваш.![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Преди да я зарезеш - поговори с нея..Обясни й някои работи..
Пък ако продължава - тогава ти решавай дали да скъсаш или не![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
амм от къде си сигорен/на???Първоначално написано от onestar
моля спестявайте си безпочвените обвинения не може да си сигорна на 100% да има 40% съмнение то това след като го казва ще му помагаме затова е форума
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Бате споко, такава беше и моята приятелка - искаше да си завирам стъпалата на краката във вагината и, да я чукам в устата, докато не повърне, да и свършвам там и да и излиза през носа, бе луда работа...ама я блъсна влак и ся си търся друга, дай я тая твоята насам, таман искам да видя кво е да се изакаш в устата на някоя![]()
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
естествено, че е ебавка..кое момиче иска приятеля й да вкусва пикнята й..![]()
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Всъщност това го имаше споменато в темата за фетишите,но в случая за мен темата е нескопосана ебавка..Първоначално написано от liim0nka
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ужас..Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
звучи ми отвратително..наистина
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
имаше и много по-зле,ама трябва да си намериш темата,да не спамим тука.Първоначално написано от liim0nka
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
накарай я на още по-извратени работи и ще видиш как ще иска пак обикновнния секс :Р стискай палци само да не се съгласи, че тогава си е ебало майката брато
GTA Stunting
Е*ах тая!! А на мен ми казват че съм извратена!! .. Кво е туй момиче бе??
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
пич приятелката ти има психично заболяване..нз нз до ся такиа тапотии не бях чувала .. ха еми нз кво още прайш при нея хаха заебавай докато е време шот може и по зле да стане ей
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SkylineDrift