- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бельо предпочитате момичета?
Прашки, боксерки или по стар ретро стил бикиниедва ли някоя ще носи бикини, но все пак....
![]()
еми килоти може би![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
какъф секс бе брат ???Първоначално написано от AlokiNn
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
вече има такива теми ..
ем раздела е секс не гащи,.Първоначално написано от playboyche
^^ммм мисля че темата е е за предпочитано бельо за секс т.е мястото и е тука![]()
По скоро боксерки, но и прашките не отсъстват от гардеробът ми.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
направи раздел "килоти", там ще я публикувам!Първоначално написано от AlokiNn
![]()
боксерки ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз нося пък само прашки![]()
боксерки
Първоначално написано от Hilary_
Не нося бельо!
Aбе момичета к'ви са тея боксерки?Обичам да ми е свободно дупето ... само прашки :P
Прашки... Зимата само като ем много студено боксерки 'шот ми замръзва дупету![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Боксерки! :P
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ооо , жената ако не е с прашки не я поглеждам
Понякога правя компромиси , ако е -15 навънка може да е боксерки![]()
Най - често нося прашки .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
има толкова грозни прашки, че ми се повръща като видя такива.
най-изчерпателният отговор, който съм чел в този разделПървоначално написано от Linns
![]()
прашки .. и от време на време боксерки :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...