- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бельо предпочитате момичета?
Аз пък прашките не мога да ги изтърпя, въпреки че съм се опитвала преди години. Освен това си имам един гинекологичен проблемец, заради който също не е препоръчително да нося прашки, така че го карам на памучни шарени боксерки. ^^![]()
боксерки и бикини .. но искам да пробвам без никакви такива и аз![]()
..
Прашки
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
И аз съм от старомодните, които ходят с бикини. Най-удобно ми е, а най-много ми харесва как стои. Прашки опитах да носа, но ме дразнят страшно много и се отказах. Боксерки също нося понякога.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не знам какво имаш предвид под "стар ретро стил бикини"Първоначално написано от valko88
прашките вече са демоде.... предпочитам боксерки или бикини, а зимата нося и бодитата особено на триумф са ми любимите
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
недантелени прашки (памучни, сатенени) най-много; дантелени боксерки, сатенени/ дантелени бикини...от всичко почти (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
За мен е важно да ми е удобно и момчето, което ме вижда по бельо да го харесва. Не знам дали някое момче би харесало бикините като вариант. Не стоят хубаво, губи се формата на дупето. То си има две бузки, които мъжете харесват да гледат и като им сложиш бикини през средата на тия бузки, те се скриват, ама наполовина, което е още по-кофти. Демоде са - защото питай баба си дали познава друго бельо освен бикини. С боксерки поне линията на шева може да минава по дължина на бузките, т.е. формата им да не се загуби.Първоначално написано от VikitoRia
Прашките не са демоде. Щом мъжете все още предпочитат да ни виждат дупетата като ни събуят дънките, значи прашките остават най-желаното бельо. Боксерките са нежни и също са хубави, но приятелят ми казва, че прашката изглежда много по-мръснишки на (в) едно женско дупе. Докато боксерките са сладки, но по-рядко са секси.
На мен прашките си ми харесват и са ми удобни, нося почти винаги.![]()
Интересно,че не носиш нищо.Първоначално написано от Stela94
Вива канари...!!
През по - голямото време - боксерки. Смятам, че подчертават дупето ми супер добре, а пък и приятелят ми харесва как ми стоят
Иначе, когато не нося от онези бели дънки, които прозират, или когато искам да сменя малко стайлинга, нося прашки за удоволствие.А пък бикини имам 2, 3 чифта, които почти никога не обувам.
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
прашки
бикини
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
момче съм и да ви кажа като видя някое хубавичко момиче с боксерки направо полудявам :P
+1Първоначално написано от playboyche
![]()
Това си го изсмука от пръстите. В Космо-то от преди 2-3 месеца имаше цяла страница, на която се казваше, че мъжете харесвали далеч повече боксерки, защото скривали нещо и че прашки на кофти дупе е ааадски гадна комбинация.Първоначално написано от kremen4eto
В тялото.бг също има подобна статия. Боксерките са секси.
Аз нося боксерки и памучни прашки - адски са удобни![]()
Прашки .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ЕмиПървоначално написано от KokoDjambo
![]()
Fashion and Styling
Не съм съгласна. Много по-яко е като се почнат мъжа и жената, мъжа просто да и дръпне прашката на една страна и да я почне. Дори и да не се случи, мисълта за такова нещо възбужда. Не съм мъж, но донякъде мога да се поставя на тяхно място.Първоначално написано от PinkPan7her
2 девойки спорят какво харесват мъжете.. забавно.Не съм Космо, та да знам кое е модерно, но ще си кажа личното мнение. Откак се занимавам с момичета/жени и водя полов живот, все на любителки на прашките попадам. Даже имах позната, която известно време им беше яростен враг, но после и тя почна да носи.
Забелязал съм, че по-зрелите жени предпочитат бикините, а дамските боксерки напоследък станаха доста вървежни. В заключение ще кажа - нека е хубаво дупето, пък и без бельо да е, няма да го върна. :P
![]()
Забавно, нали?![]()
kremencheto, съгласна съм, но то е много възбуждащо да събудиш мацката със секс, ама колко го правят, директно след като си отворят очите? Първо искаш да си измиеш поне зъбите, нали? Дай да говорим с факти.![]()
предимно боксерки и бикини, например ето тези:
http://my-shop.biz/images/Leg-Avenue-la2985.jpg
а за бикини нещо подобно:
http://megadar.bg/images/2820-L.jpg
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
А защо направо не пускате снимки с вашето бельо ?