- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Късо гемче
Значи забелязах че имам Късо гемче и искам да попитам дали въпреки това мога да правя секс.
А със по-мазен презерватив или някакъв лубрикант?
Мисля, че аз също имам късо гемче.. Нямам проблем при правене на секс и не се чувствам дискомфортно ... При теб незнам как може да е .. И все пак въпрос към всички: Хора трябва ли задължително да се отиде на лекар?
И аз винаги ще копнея за плътта ти , винаги ще жадувам кръвта ти...
И аз имах късо гемче и фимоза, обрязаха ме и всичките проблеми се решиха и сега много си се радвам на пищова![]()
Моят приятел имаше този проблем и го оперираха просто удължиха гемчето оперативно. И да ще ти пречи може да свършваш прекалено бързо може да се скъса и още куп усложнения
No matter where you go, there they are...
А какво е "гемче" ?Кажете . за да знам дали мойто дали ми е късо или не
![]()
Приятеля ми имаше и не му пречеше , обаче отиде на лекар и той му каза , че е по - добре да му направят операция , защото има възможност да се скъсаПо - добре отиди на лекар
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
http://www.urology-andrology.com/dis...e=patient&id=3Първоначално написано от FuckingCunt
![]()
и как да разберем късо ли е ?
Аре бе мамка му, живеете в 21ви век. В този форум има поне 40 теми само и единствено за този проблем.
Как да разбереш, ми горе има картинки, например. Ти не можеш ли да се сетиш, че ти е къс, като си оголиш патката и дръпнеш надолу, главичката да ти се криви и да не е права...
Мислете малко с голямата си глава бе...
Да не говорим, че в интернет има тонове информация.
Да не говорим, че има уролози, хирурзи, БОЛНИЦИ за прегледи.
Лично съм го обяснил проблема, за късо гемче тук, в този раздел поне 5 пъти и темите са на тази страница.
А в Здравни проблеми и Болести има тема с 300 страници...
На най-добрия ми приятел му се скъса по време на секс, оперираха го.
Звучи ми доста доста болезнено...Първоначално написано от PinkPan7her
ами зна4и искам да попитам преди няколко дни ми се скьса гем4ето но не ме боли сега задьлжйително ли трябвя оперативно да се махне или просто да си зарастне
Отивай да те прегледат, идиот..Първоначално написано от vaf
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Малко ми е чудно, че никаква болка е нямало.До колкото съм чел при случай на скъсано гемче тече обилно кръв а болката е доста голяма.Съвет: отиди се прегледай и най-добре се оперирайНе се плаши от операция, не се усеща болка, но възтановяването е малко кофти...
"You were deceived"
Да, тече доста кръв, а възстановяването се състои в избягване на всякакъв вид секс (включително мастурбиране) за около 2 седмици.Първоначално написано от Luci
Е... две седмици не са кой знае колко... Все ще се изтрае а по въпроса за късото гемче... Хубаво главичката трябва да се криви, но в моя случай забелвам, забелвам, забелвам, цялата главички се оголва и чак след това започва да се криви това нормално ли е ? Но дори и да се криви, колкото и да забелвам надолу не осещам почти никаква болка... Да не говорим когато е в ерекция... Тогава няма никаква болка... Това добре ли е или зле![]()
При ерекция, ако главичката ти се забелва НАПЪЛНО без проблем и без болка не мисля, че ще има някакъв проблем
"You were deceived"
сагласен сам с Luci
Господ да те благослови Luci!![]()
Виж не съм сигурен, така предполагамАко при самия акт усетиш някаква болка в областта на гемчето, по добре отиди на лекар.
"You were deceived"
Е... Раничко ми е за секс... Все пак съм на 13, а не мисля да го правя догодина или следващата... Най - рано на 16, но както и да е... Надявам се когато осъществявам първия си полов акт да нямам проблеми с гемчето, а до тогава здраве да е![]()
Здраве да е, ама не е здраве да е.
И няма да ти кажа защо, за да се психираш достатъчно и да отидеш на лекар.
П.С. Повярвай ми![]()