- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълбоко Проникване/ Deep Throating
Искам да доставя на новия ми приятел страхотно удоволоствие и никога не съм пробвала това дълбоко проникване, където целия е в устата чак до гърлото. Може ли някой който го е правил да даде съвети точно как става и как да избегнеш повръщането! Също, за масажирането където трябва да преглъщаш трудно ли е, и няма ли опасност да си глътнеш езика или да се задавиш?
И ако някое момче гледа това, струва ли си, или е горе долу като нормалната свирка?
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
еднакво ми е на мене, даже предпочитам нормалната повечеПървоначално написано от FataMorgana
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Отпускаш гърлото максималнои някаква удобна поза - примерно той лежи, а ти си м/у краката му и действаш
Повръщането се избягава, когато не се стягаш и когато партньорът ти не прекалява - особено второто е мн важно
трябва да си имате доверие. И възможността да си глътнеш езика е малка като цяло.
Иначе много им харесва на момчетата дълбокото проникване или поне такива са моите впечатления![]()
Струва си! Ама не е за неопитни, щото може да станат разни бели.
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Какви по точно?Първоначално написано от Kurdokolenko
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
При рефлекса на гадене, може да направиш някое нежелано движение с челюсти и да удариш члена на партньора с кътник(не е яко), да ти попадне течност(няма да уточнявам каква) в трахеята...мисля че тия ефекти са достатъчни да скапят нагласата и на 2ма ви за секс.Първоначално написано от FataMorgana
Може да ти прозвучи извратено, ама първоначално пробвай да се учиш на нещо неодушевено.
Първо позата трябва да е подходяща. Членът трябва да може да влезе и понеже той е прав, а когато си примерно на колене гърлото ти е огънато под някакъв градус и аз лично колкото и да съм пробвала, в тази поза не мога да го поема целия. Получава се например при 69. Гаденето май се усвоява с времето - научаваш се как да го контролираш.
Заслужава си. Мисля че чувството главичката да опира някъде е кофти, а при дълбоко проникване не опира, а навлиза и то на по-тясно. Успех.![]()
Аа да, пропуснах да спомена позата за изпълнение - момичето трябва да е легнало по гръб, че да се осигури по-права линия на уста-гърло.
Какво искаш да кажеш с думите "Мисля че чувството главичката да опира някъде е кофти"? Че мъжете правят секс като се стараят главичката да не опира някъде колкто е възможно по-малко лиПървоначално написано от kremen4eto
![]()
Мисля, че на мъжете им е неприятно когато главичката опира. Например ако момичето не е достатъчно възбудено и не може да го поеме целия.Първоначално написано от van1
Нищо подобноПървоначално написано от kremen4eto
![]()
Може да грешаПървоначално написано от Kurdokolenko
Ще питам моето момче. :P
Първоначално написано от kremen4eto
Е като изключим "опирането" в някой зъб, другото опиране си е яко
:P
^ Кое му е якото? Блъскаш, пък нещо те спира ...![]()
Туй с блъскането май повече го докарва на throat fuckПървоначално написано от kremen4eto
![]()
Е то точно пък главичката им е най-чувствителна..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Реално наистина трябва практика и се свиква. Иначе по мой наблюдения поемането на целия член действа страшно възбуждащо на повечето момчета... Стига се и до сълзи даже понякога. Но при удобна поза и желание е готино и възбуждащо преживяване![]()
Хахах ти пък кво изказваш мнение, като нищо не знаеш и няма и да узнаешПървоначално написано от Krokozubel4o
и ти казах да престанеш да се правиш на бако
не ти отива
Яко е.
Има разлика.
Цъкни тук Изтегли и се учи![]()
Хахаха, баш от БГ аматьори ще се учи...![]()
Точно опирането в женско гърло е едно от най-яките усещание ever..Първоначално написано от kremen4eto
Чела съм, че най-подходящата поза е момичето да легне по гръб, а главата й да виси от ръба на леглото. Така е в права линия и се избягва ъгъла на врата с тялото.
КИРИЛИЦАТА е задължителна.
амк933
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.