.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Сърдити..

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас

Сърдити..

Ами.. от къде да започна..
    Първо най-добрите ми приятели се скара мн гадно с мен и сега въобще не искат да ме погледнат.По цял ден си седя сама(имам и други приятели,но не ми се излиза с тях) и ми е ужасно гадно.Питах ги защо и те казаха че не знаят било им скучно с мен а това не е вярно.Нямам идея какво да правя Съвсем полудях в къщи и много искам да се сдобрим но те не искат Чувствам се.. ужасно!
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хората не се сърдят просто така.

А причината, която са ти казали е глупава, защото ако наистина са ти били истински приятели, дори цял ден прекаран в мълчане заедно, би бил приятен.

Има причина - търси я. Върни лентата назад, все ще намериш някоя поне малко логична хипотеза за случващото се.

Питай тях. Но ги питай (как да кажа) различно, по - оригинално и предизвикващо, така че да ти кажат.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Re: Сърдити..

..

Град
    Бургас
    Хмм.. аз знам , че не име скучно.Има ли сме такива моменти заедно, познаваме се от 6 години и винаги сме били неразделни.Сега изведнъж не знам какво стана.. ще им мине.. все някога

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Хмм.. аз знам , че не име скучно.Има ли сме такива моменти заедно, познаваме се от 6 години и винаги сме били неразделни.Сега изведнъж не знам какво стана.. ще им мине.. все някога
    Естествено ,че ще им мине споко!Поговори с тях! Айде успех мила

Град
    Пловдив
    добре де,що си сигурна,че не им е скучно?станала си скучна,досадна,точка.пробл ма явно е в теб,постарай се да се промениш
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    добре де,що си сигурна,че не им е скучно?станала си скучна,досадна,точка.пробл ма явно е в теб,постарай се да се промениш
    Е може би..

Мега фен Аватара на Hilary_
    ооо да ти минава централно за такива "приятелки" .. като им е скучно да си наврът нещо някъде за да им стане по - забавно .. Изобщо не им се връзвай .. намери си нова компания .. след като не те ценят да се упраат ..

Град
    40 Miles from the Sun
    Само аз ли не си представям как най-добрите ми приятели ме зарязват, защото съм им станала скучна? В коя вселена това е възможно? Просто ги зарежи и си намери истински приятели, не дечковци.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Сигурна ли си че не си ги обидила с нещо и сега да си търсят просто повод да те отстранят? Може това да е причината. Както казаха и другите намери си нова компания и не се занимавай с тях явно е че те не те заслужават.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Според мен е малко безсмислено да ти се сърдят, защото си била скучна... Според мен причината изобщо не е в теб, освен ако нааистина не си ги обидила несъзнатело с нещо. Изчакай известно време и ще видиш какво ще ти кажат... успеххх
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

После има да се молят. Няма да бъде лесно. Нищо, че по всяко време искаш ти това, което искат те .

Град
    Русе
    Говори отново с тях! Ако и този път те отрежат, просто изчакай момента, в които те ще дойдат при теб ( ако са ти били истински приятелки ще го направят) и им кажи - скучни сте.....нека се оправят после :P
    The one person you need to be is yourself...;]

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ооо такива 6 годишни приятелства .. с мойта уж най добра приятелка се познаваме от 10 години .. и накрая зарад цигарите и надутите звезди така да се изразя .. сложи край на нашето приятелство .. сега сме отново в едно даскало но нищо .. така че излизай с други приятели, намери си други приятели .. ще съжеляват, че така са те зарязали. Има заменими хора
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си