- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сърдити..
Ами.. от къде да започна..
Първо най-добрите ми приятели се скара мн гадно с мен и сега въобще не искат да ме погледнат.По цял ден си седя сама(имам и други приятели,но не ми се излиза с тях) и ми е ужасно гадно.Питах ги защо и те казаха че не знаят било им скучно с мен а това не е вярно.Нямам идея какво да правяСъвсем полудях в къщи и много искам да се сдобрим но те не искат
Чувствам се.. ужасно!
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Хората не се сърдят просто така.![]()
А причината, която са ти казали е глупава, защото ако наистина са ти били истински приятели, дори цял ден прекаран в мълчане заедно, би бил приятен.
Има причина - търси я. Върни лентата назад, все ще намериш някоя поне малко логична хипотеза за случващото се.
Питай тях. Но ги питай (как да кажа) различно, по - оригинално и предизвикващо, така че да ти кажат.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хмм.. аз знам , че не име скучно.Има ли сме такива моменти заедно, познаваме се от 6 години и винаги сме били неразделни.Сега изведнъж не знам какво стана.. ще им мине.. все някога![]()
Естествено ,че ще им мине споко!Поговори с тях! Айде успех милаПървоначално написано от cherrygloss
![]()
добре де,що си сигурна,че не им е скучно?станала си скучна,досадна,точка.пробл ма явно е в теб,постарай се да се промениш
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Е може би..Първоначално написано от tonie__
![]()
ооо да ти минава централно за такива "приятелки" .. като им е скучно да си наврът нещо някъде за да им стане по - забавно ..Изобщо не им се връзвай .. намери си нова компания .. след като не те ценят да се упраат ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Само аз ли не си представям как най-добрите ми приятели ме зарязват, защото съм им станала скучна? В коя вселена това е възможно? Просто ги зарежи и си намери истински приятели, не дечковци.
Сигурна ли си че не си ги обидила с нещо и сега да си търсят просто повод да те отстранят? Може това да е причината. Както казаха и другите намери си нова компания и не се занимавай с тях явно е че те не те заслужават.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Според мен е малко безсмислено да ти се сърдят, защото си била скучна... Според мен причината изобщо не е в теб, освен ако нааистина не си ги обидила несъзнатело с нещо. Изчакай известно време и ще видиш какво ще ти кажат... успеххх![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
После има да се молят. Няма да бъде лесно. Нищо, че по всяко време искаш ти това, което искат те .![]()
Говори отново с тях! Ако и този път те отрежат, просто изчакай момента, в които те ще дойдат при теб ( ако са ти били истински приятелки ще го направят) и им кажи - скучни сте.....нека се оправят после :P
The one person you need to be is yourself...;]
Ооо такива 6 годишни приятелства .. с мойта уж най добра приятелка се познаваме от 10 години .. и накрая зарад цигарите и надутите звезди така да се изразя .. сложи край на нашето приятелство .. сега сме отново в едно даскало но нищо .. така че излизай с други приятели, намери си други приятели .. ще съжеляват, че така са те зарязали. Има заменими хора![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"