- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли?
Има ли момче, което да не се интересува само как да си увеличи бройката... което да знае какво иска и да е сериозен, момче, което да иска сериозна връзка и да не се страхува да я получи.. такова, което да уважава момичето до себе си, да го цени и да прави всичко за нея (както и тя за него), да е стъпил на земята и да не мисли само как да излиза по баровете с приятели, а да предпочита да остане с половинката си, защото му е хубаво да са заедно? останало ли е такова момче или всички са изчезнали? Моля споделете познавате ли такова, защото аз - не..
Ако има момиче което търси такова нещо щях да съм най щастливият човек на света...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Има
Това,че си се разочаровала с нещо от мъжкото население не е причина да мислиш,че няма такива момчета![]()
Познавам едно единствено..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ох,божке,изтъпяхте вече с тея много умни според вас теми....
Аз пък не искам такова момче,кво.Сериозно ли искате приятелите ви да зарязват целия си социален живот и да ви тичат след гъза постоянно...А вие правите ли го?Ако го правите,сте няквии...да не кажа кви.И после "ама той ми омръзна,искам друг" ....![]()
Брях,брях
Има такива момчета
Гаджето ми е едно от тях и не го казвам,защото ми е гадже,а защото знам що за човек еБяхме много близки приятели дълго преди да се съберем,споделял ми е проблемите си с бившата си ... и знам,какво му е мнението за сериозните връзки.Освен това е един странен индивид,който предпочита,когато излизаме заедно да се разхождаме някъде с колата,а не да сме с приятели в някое кафене/бирария и прочие
Да не говорим,че прави всичко за мен ... Съгласява се с мен,изслушва ме,помага ми,търпи ми променливите настроения ... Абе просто е уникален и се радвам,че го имам до себе си!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има много ясно, и за двата пола важи това.
Просто масовото положение е близко до трагично в интимен аспект и трябва да ринеш яко преспи, за да намериш нещо удовлетворяващо. (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И аз =) МоетоПървоначално написано от FancyGirl
![]()
ЗоРиТу - честитонадявам се да успееш да го задържиш и да не се промени след време..и моят беше така в началото, но после се промени..
Пуснах тази тема, защото в много статии чета как жените искат да са непрекъснато до мъжете си, дори повечето зарязват приятелките си и пр.. докато мъжете имат нужда да излизат често с приятели, нямат нужда да прекарват особено време с мацките си и пр.. и затова се запитах дали пък няма момче, което да иска това..
Има. И не е само едно.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Офф като почнете вие момичетата да се изявявате с вашите си общи изводи, че всички били еднакви и не знам си какви. Пълни глупости, осъзнайте се малко, естествено, че има, това, че не си срещнала не значи, че няма. То тогава и аз трябва да твърдя, че няма такива момичета...
EDIT: +3 за втория коментар.
мда.. обаче тва си е моето момче..![]()
и е зает за дълго време напред!
![]()
I don`t care .. ;] ..
аз пък познавам доста момченца, които държат на приятелките си и искат да са с тях. не само моя приятел имам като пример за тази "рядкост".![]()
има и с гордост бих казал че съм един от тях, дори съм сигурен че повечето който ме познават ще го потвърдят![]()
Няма да се промениПървоначално написано от MagnetiC
Първо,защото си е такъв по природа и второ,защото с него освен гаджета сме и много добри приятели
Е айде ако приема варианта с промяната,то тя ще е минимална и след доооста време(макар,че доста ме съмнява,но ще видим
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има има, ама освен изброените неща искате да прекарва по 2 часа на ден минимум у фитнеса, да има кола и още един куп неща... ама не става или едното или другото трябва си изберете
аз пък търся такова момиче, но нещо не намирам...иска ми се да намеря някоя сладка, която да не е курва...повечето хубави момичета станаха такива...а колкото до момчетата...мога да твърдя че има такива, именно защото съм един от тях...не искам да си хвана някоя...да си я харесам супер много и да скъсаме след 2 седмици щот на нея и е омръзнало да е с един и същ...мога да обичам истински, но не намирам момиче което заслужава това
Има, разбира се.![]()
Но, повярвай ми, не искаш да се залепи за теб и да е безумно, обсебващо влюбен.Ще ти омръзне за отрицателно време.![]()
Позволявай на момчетата да бъдат момчета.В природата им е да се правят на големите мъжаги, на повечето им е втълпено, че е педалско да демонстрират чувства и емоции.Но вътрешно, стига да съумееш да ги заинтригуваш, са чувствителни, пука им.
И съм забелязала още нещо - много малко момчета си играят да анализират съзнанието и дълбоките подбуди на мацката до тях.Мързи ли ги, не могат ли... не знамС две дума - възприемат те такава, каквато се показваш.
![]()
Госпожице, а вие нямате ли 3-годишна връзка, че да търсите не-знам-си-там-какво-момче?
И естествено, че мъжете ще искат да излизат и с приятелите си. Как няма да предпочетат да отидат на бар, кръчма, да гледат мач или каквото и да е мъжко друго занимание? Значи да си зареже пичът приятелите и мъжките удоволствия, за да задоволи лигавите претенции на обсебващата си приятелка, която иска да прекарва с него 24 ч в денонощието, 7 дни в седмицата.
Лиготии.
Това, че едно момче излиза И с приятелите си, не означава, че не държи на момичето до себе си или че не я обича, или й изневерява. Просто вие сте психарки и не давате на момчетата до вас да си живеят пълноценно живота, плашите ги и те бягат.
Всяко разумно същество би запазило себе си пред алтернативата да се обезличи заради някой друг и да му задоволява вечните прищявки.
Ааайде без, госпожички.
Разберете, че вие може да сте важни за момчетата до вас, но не сте и най-важните в техния свят.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Опиши, моля те, как разбираш, че дадено момиче е курва и не заслужава възвишената ти истинска любов, че ми е интересно.Първоначално написано от fireball121
И бъди така любезен да обясниш на детското ми мозъче как една свестно момиче би могло да ти покаже, че е такова?
Аз , понеже съм скромен, ще дам себе си за пример![]()
:P
![]()
--------------------------------------------------------
Не го издавай , ще се помъчат да ти го взематПървоначално написано от FancyGirl
[-o<