.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: Има ли?

Има ли?

Има ли момче, което да не се интересува само как да си увеличи бройката... което да знае какво иска и да е сериозен, момче, което да иска сериозна връзка и да не се страхува да я получи.. такова, което да уважава момичето до себе си, да го цени и да прави всичко за нея (както и тя за него), да е стъпил на земята и да не мисли само как да излиза по баровете с приятели, а да предпочита да остане с половинката си, защото му е хубаво да са заедно? останало ли е такова момче или всички са изчезнали? Моля споделете познавате ли такова, защото аз - не..

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ако има момиче което търси такова нещо щях да съм най щастливият човек на света...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Има
    Това,че си се разочаровала с нещо от мъжкото население не е причина да мислиш,че няма такива момчета

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Познавам едно единствено..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ох,божке,изтъпяхте вече с тея много умни според вас теми....

Аз пък не искам такова момче,кво.Сериозно ли искате приятелите ви да зарязват целия си социален живот и да ви тичат след гъза постоянно...А вие правите ли го?Ако го правите,сте няквии...да не кажа кви.И после "ама той ми омръзна,искам друг" ....
    Брях,брях

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Има такива момчета
    Гаджето ми е едно от тях и не го казвам,защото ми е гадже,а защото знам що за човек е Бяхме много близки приятели дълго преди да се съберем,споделял ми е проблемите си с бившата си ... и знам,какво му е мнението за сериозните връзки.Освен това е един странен индивид,който предпочита,когато излизаме заедно да се разхождаме някъде с колата,а не да сме с приятели в някое кафене/бирария и прочие Да не говорим,че прави всичко за мен ... Съгласява се с мен,изслушва ме,помага ми,търпи ми променливите настроения ... Абе просто е уникален и се радвам,че го имам до себе си!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Има много ясно, и за двата пола важи това.

Просто масовото положение е близко до трагично в интимен аспект и трябва да ринеш яко преспи, за да намериш нещо удовлетворяващо. (:
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    И аз =) Моето

ЗоРиТу - честито надявам се да успееш да го задържиш и да не се промени след време..и моят беше така в началото, но после се промени..
    Пуснах тази тема, защото в много статии чета как жените искат да са непрекъснато до мъжете си, дори повечето зарязват приятелките си и пр.. докато мъжете имат нужда да излизат често с приятели, нямат нужда да прекарват особено време с мацките си и пр.. и затова се запитах дали пък няма момче, което да иска това..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Има. И не е само едно.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Ако има момиче което търси такова нещо щях да съм най щастливият човек на света...
    +1 Евала за това мнение ! =D>

Ми явно аз все не мога да ги открия

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    +1 Евала за това мнение ! =D>
    +2 ..

Офф като почнете вие момичетата да се изявявате с вашите си общи изводи, че всички били еднакви и не знам си какви. Пълни глупости, осъзнайте се малко, естествено, че има, това, че не си срещнала не значи, че няма. То тогава и аз трябва да твърдя, че няма такива момичета...
    EDIT: +3 за втория коментар.

мда.. обаче тва си е моето момче.. и е зает за дълго време напред!
    I don`t care .. ;] ..

аз пък познавам доста момченца, които държат на приятелките си и искат да са с тях. не само моя приятел имам като пример за тази "рядкост".

има и с гордост бих казал че съм един от тях, дори съм сигурен че повечето който ме познават ще го потвърдят

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от MagnetiC
    ЗоРиТу - честито надявам се да успееш да го задържиш и да не се промени след време..и моят беше така в началото, но после се промени..
    Пуснах тази тема, защото в много статии чета как жените искат да са непрекъснато до мъжете си, дори повечето зарязват приятелките си и пр.. докато мъжете имат нужда да излизат често с приятели, нямат нужда да прекарват особено време с мацките си и пр.. и затова се запитах дали пък няма момче, което да иска това..
    Няма да се промени Първо,защото си е такъв по природа и второ,защото с него освен гаджета сме и много добри приятели
    Е айде ако приема варианта с промяната,то тя ще е минимална и след доооста време (макар,че доста ме съмнява,но ще видим )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    Има има, ама освен изброените неща искате да прекарва по 2 часа на ден минимум у фитнеса, да има кола и още един куп неща... ама не става или едното или другото трябва си изберете

аз пък търся такова момиче, но нещо не намирам...иска ми се да намеря някоя сладка, която да не е курва...повечето хубави момичета станаха такива...а колкото до момчетата...мога да твърдя че има такива, именно защото съм един от тях...не искам да си хвана някоя...да си я харесам супер много и да скъсаме след 2 седмици щот на нея и е омръзнало да е с един и същ...мога да обичам истински, но не намирам момиче което заслужава това

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Има, разбира се.
    Но, повярвай ми, не искаш да се залепи за теб и да е безумно, обсебващо влюбен.Ще ти омръзне за отрицателно време.
    Позволявай на момчетата да бъдат момчета.В природата им е да се правят на големите мъжаги, на повечето им е втълпено, че е педалско да демонстрират чувства и емоции.Но вътрешно, стига да съумееш да ги заинтригуваш, са чувствителни, пука им.

И съм забелязала още нещо - много малко момчета си играят да анализират съзнанието и дълбоките подбуди на мацката до тях.Мързи ли ги, не могат ли... не знам С две дума - възприемат те такава, каквато се показваш.

Госпожице, а вие нямате ли 3-годишна връзка, че да търсите не-знам-си-там-какво-момче?

И естествено, че мъжете ще искат да излизат и с приятелите си. Как няма да предпочетат да отидат на бар, кръчма, да гледат мач или каквото и да е мъжко друго занимание? Значи да си зареже пичът приятелите и мъжките удоволствия, за да задоволи лигавите претенции на обсебващата си приятелка, която иска да прекарва с него 24 ч в денонощието, 7 дни в седмицата.
    Лиготии.
    Това, че едно момче излиза И с приятелите си, не означава, че не държи на момичето до себе си или че не я обича, или й изневерява. Просто вие сте психарки и не давате на момчетата до вас да си живеят пълноценно живота, плашите ги и те бягат.
    Всяко разумно същество би запазило себе си пред алтернативата да се обезличи заради някой друг и да му задоволява вечните прищявки.
    Ааайде без, госпожички.

Разберете, че вие може да сте важни за момчетата до вас, но не сте и най-важните в техния свят.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от fireball121
    аз пък търся такова момиче, но нещо не намирам...иска ми се да намеря някоя сладка, която да не е к***а...повечето хубави момичета станаха такива...а колкото до момчетата...мога да твърдя че има такива, именно защото съм един от тях...не искам да си хвана някоя...да си я харесам супер много и да скъсаме след 2 седмици щот на нея и е омръзнало да е с един и същ...мога да обичам истински, но не намирам момиче което заслужава това
    Опиши, моля те, как разбираш, че дадено момиче е курва и не заслужава възвишената ти истинска любов, че ми е интересно. И бъди така любезен да обясниш на детското ми мозъче как една свестно момиче би могло да ти покаже, че е такова?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аз , понеже съм скромен, ще дам себе си за пример :P

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Не го издавай , ще се помъчат да ти го вземат [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове