Цитирай Първоначално написано от Dopeass
Никой не те е питал, щото явно те познават...ама
Как се казваш?
Годинки?
Височина?
За/Против пътуване на стоп?
Любима книга?
Падаш ли си по некви мисии от рода на "Изкачване на незнам си кой връх" или "Спускане в незнам си коя пещера" или 'Плуване от еди си къде до еди си къде" ?
Как се казваш? - Михаил

Годинки? - 19, скоро 20

Височина? - не съм висок - 173-4

За/Против пътуване на стоп? - много против, никога не бих се качил на стоп, предпочитам да си дам парите за влак/автодрус и да съм сигурен..
И много се дразня и карам на приятели (най-вече приятелки), които тръгват по стопове..
А и ми е неудобно по дяволите

Любима книга? - Тайнственият остров на Жул Верн

Падаш ли си по некви мисии от рода на "Изкачване на незнам си кой връх" или "Спускане в незнам си коя пещера" или 'Плуване от еди си къде до еди си къде" ?

Оооо да, определено. Е, за пещера и плуване - не особено. Попринцип съм адски респектиран от морето и не обичам да си правя ташак с него. Не съм имал случки, но баща ми е по корабите и достатъчно неща знам, за да си правя изводите.
Иначе много обичам походи с колелетата, катерене и след това дивото спускане по чукарите...
И върхове обичам да изкачвам въпреки че не съм имал много възможности... адски много обичам планината и много ми се ходи насам-натам из Рила и Родопите, но не се получава...