Цитирай Първоначално написано от Dopeass
A коя част от тялото си харесваш най-много
Кво трябва да направи човек, че да те изкара извън нерви?
Спане по пейки, паркове, горички, полянки, плажове при нужда? (за/против-защо?)
Удрял ли си момиче? Ако не..би ли ударил? Защо?
И кво става лятото във Варна? (не мога да си представя лято в голям пренаселен град )
много голяма скука е
A коя част от тялото си харесваш най-много

Ръцете :>

Кво трябва да направи човек, че да те изкара извън нерви?

Да ми се прави на пиян и да приказва работи с които адски много ме ядосва, както стана преди 1-2 седмици и тогава и аз не помня как му се размина.

Иначеее, ако ме излъже някой се нервирам много... било то за най-елементарното нещо.

Спане по пейки, паркове, горички, полянки, плажове при нужда? (за/против-защо?)

Емии не съм толкова навит попринцип на такива работи, ама при нужда като е.. или ако съм прекалено пиян...
Попринцип - против. Защото... ми вечер винаги ми става много студено

Удрял ли си момиче? Ако не..би ли ударил? Защо?

Емии сериозно - не съм. А дали бих... попринцип не, защото е крайно проявление на педерастия, но пък има некви такива дето си го просят и ако ми падне пердето ич нема се замисля да й тегля един цигански..

И кво става лятото във Варна? (не мога да си представя лято в голям пренаселен град )

Емии много работи, фестове, концерти, бира, скара, море, жени по бански навсякъде, благодарение на хубавото време мога да си правя квото искам, а не както сега да не мога да изляза до магазина дори..
Аз както попринцип не ходя по дискотеки лятото честичко се случва да се посещава Копа кабана-та, която е на първа алея и пускат само ретро там... много готини партита стават...
Но главно с компанията предпочитаме да висим навън колкото се може повече дали ще се хванем с колите някъде на плаж или някое голямо каране с колелетата... нема значение