- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата връзка като изграждащ фактор
При мен лично може би така се получи.Точно връзка тип 'баща-дъщеря' .Със сегашния ми приятел сме заедно от година и половина.Смея да кажа,че това е първата ми дълга връзка,първата,в която влагам най-много усилия и чувства,първата ми любов,той беше първи във всяко едно отношение така,че смея да кажа,че до някаква степен ме промени.Освен това той не е от типа момчета,с които можеш да се справиш лесно и това повлия още повече.Виждам се друг човек след тази 1 година и половина .. може би и още ще се променям.За да отговоря на въпроса - да,той наистина ме научи на много неща както в любовен така и във всякакъв друг план,както добри така и лоши неща.
Може би до някаква степен не съм привърженичка на това,на тази 'промяна' от друга страна изглеждаща като манипулация от страна на момчето,но в повечето случеи става неусетно и да,до някаква степен ме е научил на много неща,които мога да използвам в следващите си връзки.Но като се замисля и аз съм го променила до някаква степен.Има много неща по,които връзката ни и отношението му към мен се отличават от това какви бяха в началото на връзката.Разбира се,че дългите връзки променят.
И наистина раздялата е трудна . .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!