- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кисело мляко
Кажете кое кис. мляко е най-подходящо при спазване на диета?
0,1% или максимум 2%
На това кисело мляко ли му викате вече?Първоначално написано от harabelka
![]()
е по-добре е от активия или на бабаПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
домашното кисело мляко
а за диета соевото![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Просто да е нискомаслено.
Домашно не става за диета. Аз на Верея зелената кофичка много си я уважавам.![]()
+Първоначално написано от Infinity
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Много сте тъпи. МНОГО.
Млякото от 0,1 процента е най-вредно и неподходящо въобще за храна, тъй като НЯМА истинско мляко в него. Вода и нишесте, нищо повече. Ама вие си вярвайте.![]()
Аз ям "На баба" от 1,5 процента, но смятам, че тези до 3,5 (включително) са си напълно подходящи за диета.
Домашното мляко е най-подходящо, но да не е прекалено мазно.
Аз си хапвам На Баба, това където сега го рекламират - за 0,75лв.То беше нискомаслено, мисля, че 1.5%.Добро е.![]()
Big or small, lies are lies!
нискомаслено
Просто аз
Аз си хапвам Стил Роза с фибри
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Много си права..!!Първоначално написано от KumchoValcho
Аз ям на Бор Чвор Хипноза.. от останалите млека ми става тежко, а в момента нямам домашно..![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Да ,за нишестетата е така , но домашно кисело мляко с по-малко от 4,5-5 % масленост няма. А тук все пак говорим за диета , не някакво ограничаване и т.н. Много е полезно , много е вкусно , но просто в случая не е подходящо.
великото млякоПървоначално написано от billytalent
който не го е ял губи
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ОпределеноПървоначално написано от HexGirl
правят го в едно село до моя град и не вървяло много,само дано не го спрат
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
На Cultura 0,1%.Има и други марки, които продават 0,1%, но съм ги опитвала и са мн водни и безвкусни, докато на култура е мн яко.Повече ми харесва от млякото с висока масленост.
Хахахахахахаахаххааххахах ахха.Първоначално написано от foreverr
Случайно да знаеш, че млякото на култура, което е представяно за 0,1 процента, всъщност е 3,5 и точно затова ти харесва?![]()
Абе не знам за какво е подходящо,полезно ли е или не ,ма аз най-много харесвам Виталията на Верея...
На баба, На дядо и Активия се произвеждат от Данон, а е всеизвестно, че млеката на Данон са само нишесте
Та, знам от сигурен източник, че възможно най-истинските млека на пазара са Елена и Бор чвор. Аз си ям от бора и има що годе вкус на истинско мляко![]()
Кисело мляко рядко ям макар че и домашно имам краве еиначе друг път ям Култура 0,1%,пък колко е добро нз,на мен ми харесва
![]()