.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Фитнес програма за начинаещ

Здр отново на всички понеже започнах да ходя на фитнес и през тази седмица натоварих цялото тяло.Но от другата ще ми трябва хубава фитнес програма за начинаещ.Предложения?
    Мерси предварително

Град
    Пазарджик
    1 месец ти трябва да загрееш цялото тяло...
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Добре ще натовара цялото тяло 1 месец но имате ли някаква идея за програма ?

Ami az sushto iskam da popitam i az hodq na fitnes ot 3 meseca na 12 godini sum teja 70 kg i iskam da imam golqma raka az primerno kato napraq 12 diganiq za biceps po 5 serii. Ako Praq taka za 1 mesec she ima li promqna i sushto iskam da pitam visok sam 1.71 i teja 70 kila iskam da znam dali sum dobre ;]

За 12 годишен теглото ти е над нормата. Хубавата голяма ръка става бавно и няма да си направиш услуга, ако се стремиш към нея още на тази възраст. Всъщност, най-важното за твоите години е да развиеш добра дихателна издръжливост (бягане), контрол над тялото, а фитнесът го остави за после. Не че си толкова малък, колкото не си узрял достатъчно на акъл, а за фитнеса това е много важно. Все пак си твърде зелен и всяка грешка може да доведе до травма.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ето тук има доста от информацията, която търсиш:

http://www.bb-team.org/

Не знаем какви са ти целите, но ето моята любима програма, която по принцип е за трупане на маса.

Ден първи:

Гърди, трицепс и корем

Ден втори:

Гръб, бицепс и кръст

Ден трети:

Крака, рамо, корем

Ден четвърти:

почивка

Най-вероятно ще изям хиляда критики, но на мен програмата си ми харесва. Върти кръгови засега и мини тогава на нещо друго. Важно правило във фитнеса е, че всичко става постепенно и трябва да го съзнаваш постоянно. Постоянство и отговорни тренировки ще ти гарантират резултати, метода не е от кой знае какво значение. Поне аз до този извод стигнах. Успех в тренировките!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

братле като си навит пусни си тема за 12 годишния.а някакви предложения за фитнес програма?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от ico995
    братле като си навит пусни си тема за 12 годишния.а някакви предложения за фитнес програма?
    Програма можеш и сам да си направиш , колегата Chacho ти даде много интересен сайт с много информация в него , има упражнения и начин на изпълнение , за това разгледай там и си съчетавай упражнения ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на Bianc0
    Абе ква програма още от начало.Един месец,3 пъти в седмицата правиш по 1-2 упражнения за всеки мускул.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си