- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да направя..?
искам съвет и то спешно..ходя с момче което не харесвам и искам да скъсаме обаче не знам как да му го кажа а не искам да нараня чувствата му
Ако той те харесва както и да му го кажеш все ще го засегнеш, но няма начин. Директно и ясно му кажи, че вече не изпитваш нищо и искаш да се разделите... По-добре така, отколкото да го мотаеш и залъгваш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Неколко раздела по-нагоре питай![]()
nicolepcd
Кажи му го нормално ще го засегнеш няма начин,но поне ще знае че него искаш вече и все някак ще се примири![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Първоначално написано от GossipGirl89
пиши му смс, кажи, че не му харесваш таратора![]()
![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
При всички положения, след като вече не го харесваш, трябва да му кажеш.
Знай, че по какъвто и начин да го направиш, няма шанс да не го засегнеш.![]()
Както вече казаха, бъди директна. Кажи му, че не изпитваш нищо към него, и че и за двама ви ще е най - добре да се разделите.
Като реакция очаквай всичко... така поне няма да бъдеш учудена.
Успех![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
е за двамата ще е малко трудно щот тя него харесва и тои да и то немалко ...Първоначално написано от onestar
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P