.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Тае бо

Град
    Boulevard of broken dreams

Тае бо

Искам да се запиша на тае бо . Има ли някой от Сливен , който знае къде се провеждат такива тренировки и дали изобщо има ?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Тае бо

Цитирай Първоначално написано от Et4etoo
    Искам да се запиша на тае бо . Има ли някой от Сливен , който знае къде се провеждат такива тренировки и дали изобщо има ?
    Така , не съм от сливен .. но мисля че във всяка спортна база (стадион) има всякакъв вид тренировки ... ползвах гогле и намерих това "в сградата на смк.всеки ден без сряда от 19.00" дано да ти помогне !!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    мерси . И аз го видях това , но е прекалено старо от 2005 ..ще се наложи де се поразходя значи

Мега фен Аватара на Chacho
    Запиши се на таекуондо и за 2 месеца сама ще си измислиш тае-бо програма.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Таекуондото не е ли прекалено трудоемко за човек , който досега не е тренирал никакви бойни изкуства .. ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Et4etoo
    Таекуондото не е ли прекалено трудоемко за човек , който досега не е тренирал никакви бойни изкуства .. ?
    Винаги може да започнеш бойни изкуства. Не е трудоемко, свиква се и според мен дава доста добра физическа подготовка. Моите наблюдения са, че се развива много добро тяло от таекуондо. Но за това всеки си има собствени виждания. И друго бойно изкуство да започнеш, стига да имаш качествен трениор и да имаш хъс, ще даде резултати. А тае-бо е просто таекуондо на фона на музика. Виж историята на тае-бо-то. Доста мадами от тренировките по тае бо в един момент просто минават на таекуондо. Може и ти така да направиш.

Най-доброто решение е да отидеш на една тренировка и на двете и да си прецениш, кое по ти харесва. По принцип навсякаде дават безплатна пробна тренировка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си