.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: приятели

приятели

в у-ще много трудно си хващам приятели. момчетата само ме закачат. баща ми се опитва да ми диктува живата и не ми дава да се местя пък и невиждам смисъл,11 клас съм и остава ми една година вече не излизам дори от класната. а има момчета и когато сме с момчето,което харесвам,все гледат да ме изложат пред него. не издържам вече.
    аз съм ммечтата ти.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не им обръщаи внимание И според мен няма смисъл да се местиш като си 11 клас.Сигурно имаш приятели извън у-ще.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    `` като гледам как си го написала оставам с убеждението, че не ти пука особенно... което всъщност не е мой проблем.

Хвани си пирятели извън училище.

Изтрай още една годинка и се премести някъде, където ще живееш самостоятелно... така баща ти няма да ти диктува живота. ... ^^

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    `` като гледам как си го написала оставам с убеждението, че не ти пука особенно... което всъщност не е мой проблем.

Изтрай още една годинка и се премести някъде, където ще живееш самостоятелно... така баща ти няма да ти диктува живота. ... ^^
    И аз сам на тос принцип ..... Само 2 години ми останаха и са фашкирвам от даскало. зимам си квартира и си гледам кефа
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от FeDkY

И аз сам на тос принцип ..... Само 2 години ми останаха и са фашкирвам от даскало. зимам си квартира и си гледам кефа
    То щото тъй става...

Повече от фен
    ami spored men sled kato ti e posledna godina i i bez tva nikoi ne te haresva ne tr da ti puka kvo 6e stane i da im se opul4i6 smis po4vai koito ti kaje ne6to gadno pada6 na negovoto nivo i go zatapva6 ili puk se pari6 na zrqla ili na nepukistka kakto 6te6 go nare4i i ne im obri6ta6 vnimanie

tegli im edna maina na tezi i im kaji da ne ti se burkat v jivota

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Цитирай Първоначално написано от FeDkY

То щото тъй става...
    Е за мен е така .... Имам си работата коят ми трябва мястото кадет живея с парите сам добре ..... Таман да остая наще малко си починат от мене
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Като видях как си написала поста си (все едно не ти пука) ... ми уби желанието да пиша...
    Дрън-дрън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си