.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133
    Пробвала съм го,много гори косата ..

То това е да си го правиш на 2 месеца един път,а не всеки ден!Косата ти става една опърпана..на една приятелка така от постоянно правене по този начин косата и стана като проскубана!

Иначе стават много яки къдрички,не са като с маша .. а стават по дребни.И наистина е голяма играчка

аз го правя с преса за вафлички и става още по-яко..

Аз понякога си правя косата с молив,и наистина колкото е по-дебел молива толкова по-добре!Пробвала съм с отверка и стават някви тънки,а като ги разрошиш все едно си бръкнал в контакта ... или поне при мен е така Иначе като е с дебел молив става нещо подобно на къдрено с ретро преса абе относителна работа е ..

А тва с хартийките как става ?

Голям фен Аватара на pepa97
    Лъжица или вилица + преса също става !

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    аз съм се къдрила добре става според мен.
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Правила съм си такива къдрици с молив във крайщата става супер сладко въпреки много лоши мнения за това къдрене , много е бързо удобно и сладко .
    Значи увиваш кичура коса околу молива с пресата заъдржаш първо в едната чст на кичуера околу молива и стискаш пак и пак пръскаш малко лак докато кичура е на милови и готово . Става супер сладко !

tina1
    Guest
    darji se 1/2 min. ako iskash i 3 no 3 min. ne probvala ima oshte edin nachin s debel moliv sashto stava mnogo hubavo s otverka stava idealno

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    аз знам как с ластици и моливи и шноли

значи взимаш кичур овиваш го около молива защипваш с шнолата или ластика правиш няколко кичура ( колкото искаш да накъдриш ) чакаш 20 минути , след това ще видиш резултата

имаше и видео някъде ама не си спомням сайта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си