- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене с молив
Пробвала съм го,много гори косата ..
То това е да си го правиш на 2 месеца един път,а не всеки ден!Косата ти става една опърпана..на една приятелка така от постоянно правене по този начин косата и стана като проскубана!
Иначе стават много яки къдрички,не са като с маша .. а стават по дребни.И наистина е голяма играчка
Аз понякога си правя косата с молив,и наистина колкото е по-дебел молива толкова по-добре!Пробвала съм с отверкаи стават някви тънки,а като ги разрошиш все едно си бръкнал в контакта ... или поне при мен е така
Иначе като е с дебел молив става нещо подобно на къдрено с ретро преса
абе относителна работа е ..
А тва с хартийките как става ?
аз съм се къдрила добре става според мен.
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
Правила съм си такива къдрици с молив във крайщата става супер сладко въпреки много лоши мнения за това къдрене , много е бързо удобно и сладко .
Значи увиваш кичура коса околу молива с пресата заъдржаш първо в едната чст на кичуера околу молива и стискаш пак и пак пръскаш малко лак докато кичура е на милови и готово . Става супер сладко !
darji se 1/2 min. ako iskash i 3 no 3 min. ne probvala ima oshte edin nachin s debel moliv sashto stava mnogo hubavo s otverka stava idealno
аз знам как с ластици и моливи и шноли
значи взимаш кичур овиваш го около молива защипваш с шнолата или ластика правиш няколко кичура ( колкото искаш да накъдриш ) чакаш 20 минути , след това ще видиш резултата
имаше и видео някъде ама не си спомням сайта