- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене с молив
Разглеждах из разни сайтове и там имаше идейка за къдрене с молив+преса, но не беше точно обяснено.Според мен се навива косата около молива, пресата се задържа върху кичура и стават къдрички.Някой пробвал ли е?Колко време трябва да държа пресата в/у кичура?![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Само с пергел съм пробвал.
С транспортир също ставало хубаво.
И как ще си сложиш пресата в/у молива ? или ако го махнеш как ще задържиш косата си къдрава? Нещо ми се струва импосибълПървоначално написано от cherrygloss
![]()
![]()
Оо боже мой...всякакви упости се измислят вече ! Щом ще я гориш с преса така или иначе защо просто не я накъдриш с пресата или с маша,ролки ? Какви моливи ,какви химикали? Хаха
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Може би няма маша или ролки,а с химикал/молив става на по-ситни къдрици...Значи увиваш кичур коса на химикал/молив и после слагаш молива/химикала с кичура посредата на пресата(така да се изразяПървоначално написано от dennsy
)И просто натискаш...т'ва е.Иначе с хартия стават много хубави,а не се гори косата...
Мерси на всички!Ще пробвам, пък дано стане нещо.![]()
Четох преди време и аз, пробвах, ама нищо не стана, тези дни може па да се опитам![]()
Мдам.Помня едно момиче от класа така се правеше.. просто беше много сладко..Стават като пружинки едни такива![]()
![]()
Въпреки ,че бях доста скептично настроена пробвах преди малко на няколко кичура и стана наистина адски яко хахахНеочаквах
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
еййй навихте ме и мен да пробвам![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
WOW!![]()
Може и да става ефектно , но просто ще отнеме може би около час.
Хах, ей сега се навих да пробвам. Става супер симпатично. На няколко кичура пробвах, но въобще не е удобно. Първо, че поливите все пак са твърди и трябва да държиш края на кичура+молива с едната ръка и пресата с другата, от което ме заболяха ръцете. И второ, че трябва на малки кичурчета, за да стане добре, а това определено си е играчка. Стават много симпатични вълнички (държах пресата около 8-10 секунди), но си е мъка.
С фолио/хартия вместо молив наистина би било по-лесно![]()
Pure white
И аз искам снимка, че да знам дали да пробвам![]()
Една позната се къдри с отверка и пресата пак отгореТ'ва жените страшно нещо
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Аз днес ще пробвам , само че моята коса е до раменете и не знам какво ще стане.Може да постна снимка ако се получи![]()
Еми аз пробвах, но не стана.Сигурно не го правя както трябва.Връзвам си косата, отделям един не много дебел кичур, навивам го около моливаи задържам пресата върху него за 8сек.Пресата ми е на Max(180 C).Не знам ..
Някой друг пробва ли?
И аз мисля след малко да пробвам .. Дано само да не заприличам на овца , че косата ми не е от най-дългите ..Ще пиша какъв е резултата
![]()
дами аз преди съм се правила така като имах коса![]()
обаче го правех на отверка и пръсках малко лак за коса и ставаше на масури
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ако на някой му се получи добре ще постне ли снимка?И ако може да обясни как по-точно го е направил, че мен хич не ме бива![]()
![]()
Опитах се и аз , ама нищо не стана .. Саката съм си и тва е![]()
Първоначално написано от TheOnee
smile-it's the second best thing you do with your lips
Абе хора нали на суха коса?![]()