.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 133

Hybrid View

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Абе хора нали на суха коса?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

аз съм пробвала с молив и се получи доста добре

Аз се направих и стана уникално !! Само че моята коса е почти до кръста и стана до раменете..и ми е много гъста и стана за около 2 часа и нещо. То има 2 начина може да стане като навита пръчка или да стане нали катоо букли ама много навити за първия начин просто си навиваш най-нормално и няма да се скъси много и няма да стане бухнало а във втория навиваш така че кичура сам да не се навива (не знам дали ме разбирате) и трябва по наистина малки кичури за да стане хубаво ) аз попринцип след всеки направен пласт слагам лак за да стой повече врем.В началото прическата ще е доста стегната и няма да иска да помръдне но след около 30 мин \ 1 час ще се отпусне и ще стане още по-красиво ) Първият начин изглежда така :
    http://oi51.tinypic.com/2cg0efl.jpg
    Последно редактирано от Siimonkaa_123 : 03-25-2012 на 19:40

Red face

И как ще си сложиш пресата в/у молива ? или ако го махнеш как ще задържиш косата си къдрава? Нещо ми се струва импосибъл

Хора вярвайте ми пробвах само веднъж и още от първия път ми се получиха идеално. Става много лесно и къдриците са много по-хубави от тези направени с маша или с ролки. По този начин най-накрая успях да направя желаната от мен прическа. Така че вярвайте ми няма да съжалявате ако пробвате въпреки че става малко бавно, но си заслужава!

Аз понякога си правя косата с молив,и наистина колкото е по-дебел молива толкова по-добре!Пробвала съм с отверка и стават някви тънки,а като ги разрошиш все едно си бръкнал в контакта ... или поне при мен е така Иначе като е с дебел молив става нещо подобно на къдрено с ретро преса абе относителна работа е ..

А тва с хартийките как става ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си