- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие какво мислите....?
Здравейте!Има 1момче което много харесвам,в едно и също даскало сме само в различни паралелки,и така..започнахме да си пишем по скайп и много се сближихме станахме си много добри приятели,споделяме си но,той си има гадже обаче ме гледа много странно и ми се умихва и като си пишеме по скайпа винаги когато си казваме чао ми праща емотиконата (hug) тоест гушкане та вапроса ми е какво мислите дали ме харесва или просто си внушавам?
Найш кво си мисля... 95 набор!![]()
И все пак може пък и да те харесва...![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Потърси врачка.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Бла бла бла.Поредното заблудено девойче.![]()
Big or small, lies are lies!
защо не го попиташ ?!
И спря да се върти за миг земята..
ъм,момчето те има за приятелка затова са хъговете по скайп....иначе за гледането-не си ли втълпявавш,все пак си има приятелка..ако искаше да е с теб щеше да си мръдне пръста ида направи нещо по въпроса....не си прави грешни впечатления,че после много боли така![]()
Да има си приятелка ама те уж ходат след 1седмица се разделят после пак се събират и така нататакаПървоначално написано от lipsvashh_mi
и аз незнам вече какво правят ту ходят ту се разделят
![]()
И ми е много инт.. искаш и с теб ли да я кара така,ако евентуално тръгнете??Първоначално написано от Gretii95
![]()
..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Директно му кажи и това е, какво толкова се плашите не мога да разбера.
Edit: Е, защо...ако тръгнат не е задължително да се държи с нея по същия начин.![]()
Не той е много свестно момче приятелката му е тази която скъсва с него после пак иска да е с негоПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Ахам.. По темата: Ако сама не му намекнеш,ние няма как да ти кажем. Не знаем какво му е в главата,то т'ва мъжете са едни животни .. Ръчни си го,бе,бъди нахална !Първоначално написано от Gretii95
Офф...и аз съм 1срамежливаПървоначално написано от SoStarstruck
как да му намекна,правя му комплименти ама незнам какво имаш предви под намекване?
Попринцип класика е:"Тя не те заслужава"(приятелката му т.е.) "Трябва ти някоя,която да те цени повече" и т.н.. то си идва отвътре,аз като съм влюбена,във всяко изречение намирам повод за закачка.Успех!
Стига с тоя скайптова, че ти праща хъг не значи нищо ако ще и кис да ти праща
![]()
Това ,че тя не го заслужава сам му го казвала 200пъти ама той май го вазприема като приятелски съветПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Да,ама влюбен човек е наивен и се самонавива много.Първоначално написано от DevilWish
![]()
Ем ти го харесваш ,личи си...Направи нещо по въпроса да го спечелиш ^^ ако наистина е толкова свястен може би ще тръгне с теб....
ЕЕ,успех ..все пак![]()
![]()
Тогава.. Признаването му е майката. Иначе няма да зацепи скоро като гледам.Първоначално написано от Gretii95
![]()
абе той всичко зацепва ама се прави на луд,може би защото иска да види докъде мога да стигна със комплиментите и със загрежеността си към него пфф... и аз съм една глупачкаПървоначално написано от SoStarstruck
ама незнам и аз вече
![]()
И аз това ще ти кажа като заключение. А пък ако е така,както ти казваш и само се прави на луд,не си зажлужава цялото това занимаване - Fuck off и т'ва е,аман от неориентирани лигльовци.Първоначално написано от misslowe
[quote="SoStarstruck"]И аз това ще ти кажа като заключение. А пък ако е така,както ти казваш и само се прави на луд,не си зажлужава цялото това занимаване - Fuck off и т'ва е,аман от неориентирани лигльовци.[/quotПървоначално написано от misslowe
Донякъде си права,но немога без него вече 2месеца се познаваме и аз какво ли не намеквам ама той се прави на луд и ми вика "обичам те" и веднага след това ми праща ухилени човечетанаправо вече се побърквам и аз викам вярно ли бе обичоаш и той вика "да" като приятелка те обичам!
Ооо,казал е "като приятелка".. по-добре не се наранявай,наистина,не си заслужава.![]()
ще ти се да те хресва май..