- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Запушен нос ...
Имам проблем. От поне 2 месеца носа ми много лошо или е запушен или постоянно тече... ходих на лекар изписа ми някви обикновени капки за нос 1-2лв ... на тях пишеше да се ползват най-много 2 седмици... след тези 2 седмици пак ходих на лекар и ми изписа Виброцил (Назален Спрей) който след 1 седмица го спрях защото неможе да се ползва повече и известно време бях без нищо (голямо мъчение) сега скоро трябва да отида пак на лекар но на какъв ? Смисъл да поискам направление за уши нос гърло ? а докато отида на лекар някакви идей нещо поне да ми е отпушен носа ?
Пак отиди на лекар... и аз бях така.Като отидох ми даде някакви хапчета против алергичен ринит.Искай направление за УНГ защото ако се задълбочи алегричният ринит могад да си се образуват полипи(ако вече не е станало...).
Успех)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Споко, колега....и аз съм така.Единствено Олинт шпрей ми помага. и той не трябва да се ползва дълго...ама аз го ползвам вече втора седмица. Кофти е, защото се запушва само едната, или само другата ноздра.
![]()
а някой да ти е взел секрет от носа и гърлото за да се потърси бактериален причинител?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
нещо са те объркали Момче!Първоначално написано от Bukmop
това при теб е алергично, а не банален ринит!!!
в тази плоскост да търсят проблема!