.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Нормално ли е ...

Значи аз като заспя понякога ( тоест много често ) правя разни неща , говоря с хората , но когато съм в съзнание не помня абсолютно нищичко . Аз си имам проблеми и с нервите де бях на лекар и ми предписаха Деанксит и в краен случай диазепам , халюционирам и чувам гласове и т.н. и т.н. дълга и широка но искам да попитам според вас това нормално ли е ?
    PS:моля ви без тъпанарски коментари и подигравки за мен проблема е сериозен .
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Кое дали е нормално, да халюцинираш и да чуваш гласове ли? Хм, да, мисля че е съвсем нормално..
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ако не се бъзикаш не е нормално..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Re: Нормално ли е ...

Малко неясно си се изказал и не мога да те разбера какво точно имаш предвид-
    Цитирай Първоначално написано от bZzZ96
    Значи аз като заспя понякога ( тоест много често ) правя разни неща , говоря с хората , но когато съм в съзнание не помня абсолютно нищичко .
    Може би просто бълнуваш когато спиш, на мен ми се случва често. Да ходиш насън и да правиш неща, за които не си спомняш се нарича сомнамбулство и в повечето случаи не е повод за притеснение.

Аз си имам проблеми и с нервите де бях на лекар и ми предписаха Деанксит и в краен случай диазепам , халюционирам и чувам гласове
    Консултирай се с лекар дали това са нормални странични ефекти от хапчетата (мен ме съмнява), ако не са да ти предпишат други хапчета. Но задължително лекар!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ее..ходила си на лекар, изписал ти е хапчета и т.н...не мислиш ли че той знае по-добре дали е нормално?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

1.Не се бъзикам
    2.Съм момиче
    3.Тея хапчета на ми действат
    4.Неска пак ще ходя да ми изпишат някакви други
    5.Мс за помощта хора !
    PS:Може да сложите ключ
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Нормално ли е ...

Значи аз като заспя понякога ( тоест много често ) правя разни неща , говоря с хората , но когато съм в съзнание не помня абсолютно нищичко . Аз си имам проблеми и с нервите де бях на лекар и ми предписаха Деанксит и в краен случай диазепам , халюционирам и чувам гласове и т.н. и т.н. дълга и широка но искам да попитам според вас това нормално ли е ?
    PS:моля ви без тъпанарски коментари и подигравки за мен проблема е сериозен .
    щом спец те е гледал и само деанксит&диазепам ти е изписал - съвсем нормална си!

вземи да записваш на хартия тези си "видения и гласове", кой знае може да си следващата наследница на Ванга...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си