- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално ли е ...
Значи аз като заспя понякога ( тоест много често ) правя разни неща , говоря с хората , но когато съм в съзнание не помня абсолютно нищичко . Аз си имам проблеми и с нервите де бях на лекар и ми предписаха Деанксит и в краен случай диазепам , халюционирам и чувам гласове и т.н. и т.н. дълга и широка но искам да попитам според вас това нормално ли е ?
PS:моля ви без тъпанарски коментари и подигравки за мен проблема е сериозен .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Кое дали е нормално, да халюцинираш и да чуваш гласове ли? Хм, да, мисля че е съвсем нормално..![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ако не се бъзикаш не е нормално..![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Малко неясно си се изказал и не мога да те разбера какво точно имаш предвид-
Може би просто бълнуваш когато спиш, на мен ми се случва често. Да ходиш насън и да правиш неща, за които не си спомняш се нарича сомнамбулство и в повечето случаи не е повод за притеснение.Първоначално написано от bZzZ96
Консултирай се с лекар дали това са нормални странични ефекти от хапчетата (мен ме съмнява), ако не са да ти предпишат други хапчета. Но задължително лекар!Първоначално написано от bZzZ96
Ее..ходила си на лекар, изписал ти е хапчета и т.н...не мислиш ли че той знае по-добре дали е нормално?![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
1.Не се бъзикам
2.Съм момиче
3.Тея хапчета на ми действат
4.Неска пак ще ходя да ми изпишат някакви други
5.Мс за помощта хора !![]()
PS:Може да сложите ключ
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
щом спец те е гледал и само деанксит&диазепам ти е изписал - съвсем нормална си!Първоначално написано от bZzZ96
вземи да записваш на хартия тези си "видения и гласове", кой знае може да си следващата наследница на Ванга...