.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Какво да правя?

Аз имам следния проблем:значи в уч. има едно момче,супер сладко обаче е с 2 г. по-голям от мен.Той готиняга и е май популярен а, аз съм супер срамежлива .Виждала съм го да ме гледа обаче тва ест. може би не означава нищо и онзи ден се подхлъзнах и той ми каза "Леко,маце"обаче тва също си е маловажно.Искам да ме забележи и някак да го впечатля.Да го "накарам" да ме хареса обаче нз как,защото дори не сме се запознавали.Моляви помагайте бързо и давайте съвети и споделяйте "стратегий"!

Град
    million miles away (:
    Като кажете "Виждала съм го да ме гледа" и ми става лошо вече,заклевам се... Нали знаеш едно от онези банални споменчета:
    Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
    На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.

Ако пък превишаваш 15 години..кажи си честно.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Ами единия вариант е сама да се запознаеш с него, но доколкото разбирам това няма да стане, защото те е срам. Другият вариант е някой да ви запознае уж ей така небрежно. След това просто бъди себе си, така ще го впечатлиш най-добре.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

емии нз какъв съвет да ти дам като и аз съм от .. срамежливите обаче наскоро се опитвам да не съм .. както и да е .. когато се рамзинавате с въпростното момче и примерно ако си с приятелки ии някак си се прави на важна по някакъв начин или като се рамзинете го гледай ии дори и той да те погледне ти не спирай нз малко са тъпички съветите ми ..
    I'd come for youu .. <3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Подхлъзни се пак докато се разминавате, но този път се хвани за него... току виж се получило нещо.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Подхлъзни се пак докато се разминавате, но този път се хвани за него... току виж се получило нещо.
    адският съвет.. Ако успееш да се хванеш за него ще е идеално,пък ако паднеш по стъпалата-здраве да е ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    какво ли не прави любовтта
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    най мноо да си чупиш главата..къвто сняг има ся
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Не карай некоя приятелка плиииз-тва си е голема набутвация,честно ти казвам...от личен опит...момчето помисли че съм маниачка.
    Сама направи нещо,щот приятелките
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Яко филми..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    какво ли не прави любовтта

Град
    in the reality : )

Ако пък му се наденеш на краставицата ще се получи 100 %.

Съвсем сериозно, ако познаваш някого от неговата компания се върти повече около него, така ще си близо и до момчето, което харесваш. Ако това момче се събира със съучениците си в някое кафе до училище ходи и ти там. Абе направи така, че да си му постоянно пред очите.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Всяка 2ра тема е такава....той ме гледа ама не знам заблудена си скъпа...най-малкото,че той едва ли яде хора,винаги можеш да го заговориш,като го питаш нещо относно някой учител,някой кабинет,нещо свързано с училище,дори колко е часа...когато седиш в ъгъла и му се любуваш,няма да постигнеш абсолютно нищо повярвай ми ... всичко се крие в действията.

накарай някой да ви запознае.. започни да се водиш с компанията му, предложи му да излезете. трябва да пробваш иначе няма как, ако не чакаш той да се сети..

пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си