- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Аз имам следния проблем:значи в уч. има едно момче,супер сладко обаче е с 2 г. по-голям от мен.Той готиняга и е май популярена, аз съм супер срамежлива
.Виждала съм го да ме гледа обаче тва ест. може би не означава нищо и онзи ден се подхлъзнах и той ми каза "Леко,маце"обаче тва също си е маловажно.Искам да ме забележи и някак да го впечатля.Да го "накарам" да ме хареса обаче нз как,защото дори не сме се запознавали.Моляви помагайте бързо и давайте съвети и споделяйте "стратегий"!
Като кажете "Виждала съм го да ме гледа" и ми става лошо вече,заклевам се... Нали знаеш едно от онези банални споменчета:
Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.
Ако пък превишаваш 15 години..кажи си честно.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ами единия вариант е сама да се запознаеш с него, но доколкото разбирам това няма да стане, защото те е срам. Другият вариант е някой да ви запознае уж ей така небрежно. След това просто бъди себе си, така ще го впечатлиш най-добре.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
емии нз какъв съвет да ти дам като и аз съм от .. срамежливитеобаче наскоро се опитвам да не съм .. както и да е .. когато се рамзинавате с въпростното момче и примерно ако си с приятелки ии някак си се прави на важна по някакъв начин или като се рамзинете го гледай ии дори и той да те погледне ти не спирай
нз малко са тъпички съветите ми ..
![]()
![]()
I'd come for youu .. <3
Подхлъзни се пак докато се разминавате, но този път се хвани за него... току виж се получило нещо.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
адският съвет..Първоначално написано от onestar
![]()
![]()
Ако успееш да се хванеш за него ще е идеално,пък ако паднеш по стъпалата-здраве да е ..
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
какво ли не прави любовттаПървоначално написано от onestar
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
най мноо да си чупиш главата..къвто сняг има ся![]()
If I played you like a toy?
Не карай некоя приятелка плиииз-тва си е голема набутвация,честно ти казвам...от личен опит...момчето помисли че съм маниачка.
Сама направи нещо,щот приятелките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Яко филми..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от onestar
![]()
Ако пък му се наденеш на краставицата ще се получи 100 %.![]()
![]()
Съвсем сериозно, ако познаваш някого от неговата компания се върти повече около него, така ще си близо и до момчето, което харесваш. Ако това момче се събира със съучениците си в някое кафе до училище ходи и ти там. Абе направи така, че да си му постоянно пред очите.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Всяка 2ра тема е такава....той ме гледа ама не знамзаблудена си скъпа...най-малкото,че той едва ли яде хора,винаги можеш да го заговориш,като го питаш нещо относно някой учител,някой кабинет,нещо свързано с училище,дори колко е часа...когато седиш в ъгъла и му се любуваш,няма да постигнеш абсолютно нищо повярвай ми ... всичко се крие в действията.
накарай някой да ви запознае.. започни да се водиш с компанията му, предложи му да излезете. трябва да пробваш иначе няма как, ако не чакаш той да се сети..
пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви![]()