- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Странно ли е ?
Винаги, когато видя някое хубаво момиче в училище се заглеждам по няк'ви станни неща. Имам предвид, че не съм като повечето момчета на моята възраст, които гледат момичето да е русо, да има цици и хубав задник >.< . Впечатлявам се от няк'ви незначителни неща. Например гледам походката на момичето, начина и на обличане . Също много ме кефят момичетата, които носят някви дрънкулки по себе си [гривни и т.н, дори и да не са златни или сребърни ( и от зрънчо да са пак ме кефат xD )] Последната мисъл, която ми минава през ума е дали даденото момиче има големи цици и стегнато дупе о_O. Станно ли е това, че толкова незначителни неща на мен ми прават огромно впечатление и че не търса първо чертите, които подчертават сексапила на едно момиче ?
П.С Темата стана малко дълга, за което се извинявам :>
П.С 2 Извинявам се и ако има правописни грешки.![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
мда много малко момчета забелязват незначителните нещаПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не виждам никакъв проблем в това да си наблюдателен.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не, аз имам познат, който гледа очите.
Направи си сам извода, колко е странно![]()
Вафла..
Ми нормално е.
Странното е,че пишеш такава тема...
хахахахПървоначално написано от g0sheto94
..... И аз сам теи самоче не само в даскало а навсякаде
.... Гледам сичко аз и даже кат сам с приятели Определляме коя част колко точки от 10-тобалната с-ма да и дадем .... Примерно Дупе-8,Цици-9,Крака-10 и теи нататака ...
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
За ценностната ти система,която те откроява от другите - само "Браво!" мога да ти кажа.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Не виждам нищо странно.. Всичко си е ОК :P :P :P
Аз па мн обичам момичета с ризи и дънки (евентуално и вратовръзка)
И аз съм така, като видя някое такова момиче и направо ми напива душицатаПървоначално написано от zero
![]()
не си странен бе пич![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Ти хубав аватар си имашПървоначално написано от zero
..... вече 4 мин. само него гледам страх мее да рефрешна страницата дан земи да избяга
![]()
![]()
Може да си гей,брат.
Не бе,глупости.Нищо ти няма![]()
Брях,брях
Мм... реши да се похвалиш, че не си като останалите? Няма лошо...![]()
Иначе си си повече от наред.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Taka e .Смятам, че е за поздравленияПървоначално написано от ecstazy
![]()
всъщност според мен тва си е значително това което гледаш : походка,стил ... щото не е най-важно дупето и циците ... важно е да не ходиш с няква раздурпана която ходи като патица ...
Стила е важен, но гривни и тн?! Пък и попринцип тия с циците и задниците знаят какво имат и се стараят да го мелнат на показ.
мммдаааа.....Първоначално написано от Utun
![]()
Не според мен не е, дори е много хубаво , че умееш да виждаш и маловажните неща, които обаче за едно момиче са доста важни.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?