- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Странно ли е ?
Първоначално написано от cherrygloss
![]()
да бе брат кат са окичат с такиа дранкулки(на някои им отива) заприличват на Елха![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Не мисля че има нещо странно, даже поздравления за точно този тип наблюдателност. На момичетата това им харесва.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
+1 абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от ivcheto0o
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
зяпаи зяпаи кат има ко![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
И аз се заглеждам по дреболиите. Търся гривни по циците и дупетата. Много рядко се намират, но продължавам да оглеждам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не мисля, че е странно. Именно аксесоарите могат да допринесът за сексапила на едно момиче, не само големите цици, които не в един случай са сутиен с големи подплънки.
Подплънките са доста "по-доходоносен" аксесоар от гривнитеПървоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+ и е много сладко xDПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Don't worry,be happy!
и ся браво ли да ти кажа ?
If I played you like a toy?
Супер мноо ме радват момчета като тебенз не те познавам но тва говори страшно много за тебе
Такива момчета не съм мислила че са останали..Поздравления (hugzz)
P.S.--Няма нищо странно..странното и вече по-често срещаното (за съжаление) е момчета от типа на " FeDkY " , които оценяват момичетата по няква си система.. тва е глупавото --А ТИ СИ СИ СУПЕР !!!![]()
* ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
... =)=)
лелеее евала....като прочетах темата мн ти се зарадвах... ии хич не е странно даже е супер![]()
![]()
![]()