- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за коса?!
Искам да ви попитам, как да си изправя косата със сешоар? Мислех да си взимам преса, но няма голям смисъл, защото аз искам само краищата леко, а иначе косата ми е права. А забелязах и друг проблем, когато си оформя косата- добре, но като изляза навън и като духне малко вятър и айде прическата замина... Също така и се спластява след определено време. Какви продукти да ползвам?
На тая снимка нямам голяма нужда от изправяне, ама искам да запазя формата на косата си да седи така, а не да се разваля след като я духне ветрецът.....
Ето и снимка
http://www.facebook.com/?ref=home#/J...on?ref=profile
С кръгла четка и сешоар. Аз почти всеки път, когато се къпя си я изправям така,защото съм с къса прическа и се налага.
Връзваш си по горната част от косата и изправяш отдолу като слагаш определен кичур коса на четката и "забиваш сешоара" в четката и теглиш надолу :] Не знам дали си ме разбрала :P
Опа..ИзвинявайПървоначално написано от Fusion4o
Ами с лак и аз после пускам на по-лека струй въздух пак с четката и се запазва и става хубаво :]
Черния на ТафтПървоначално написано от Fusion4o
![]()
А някакъв начин има ли да се изправя косата, без кръгла четка, а с обикновен гребен?
не.Първоначално написано от Fusion4o
а някакъв начин да не си изправяш косата и да бъдеш мъж?
Ами тя косата ми е права по принцип, но аз искам само краищата да изправя леко, не друго. А и като гледам повечето момичета харесват метросексуални >.<'
Първоначално написано от Fusion4o
![]()
точно така,даже и ако си метеросексуален гей направо ще те обожаваме...
![]()
Оф веднъж ще се изхвърля и вече на профила си го сложи.... IQ да не ти е 90? Или и това ти много.... Кат не смяташ да помагаш какво се бъркаш само не ми ясно?! Ела застани пред мен и така ми говори, щото така през дистанция е доста лесно.
Заеби.... направо трийте темата.... Поддържан младеж= гей, откога?
Ама да се изправяш с преса не е потдържано...а е гейско прост.Едва ли някое момиче би тръгнало с момче,което си изправя косата.Първоначално написано от Fusion4o
ИмЪш ли ИмпуЛсчИи да ти дамМ иДно0 ОвНчиИ??
Ами както ти казаха с кръгла четка и сешоар и после лак за коса и си префектнА![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
оставете го момчето бе...ако искаш да си поддържаш тази дължина наистина варианта с четката и сешоара е добър...друго,за което се сетих,имайки предвид това,че спомена,че косата ти е попринцип права и само краищата и се нуждаят от обработка си мисля за шампоаните за изправяне даже мисля,че има и мъжка серия на някоя от марките...те не са толкова ефикасни за дълги коси,но на по-къси смятам,че ще се получи...пробвай,а ако нищо не стане експериментирай-подстрижи се...интереса е в разнообразието не забравяй