- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изрусяване на вежди
Абе момичета, аз съм руса, а веждите ми са си тъмни.Ако ги боядисам с боята ми за коса, дали ще хване хубав цвят от първия път или ще трябва да минат още няколко, че да не останат рижави.Колко боя им трябва!?![]()
Big or small, lies are lies!
оо миличка ужасно седи като тръгнат да ти израстват отдолу косамчетата..Просто по-грозна гледка няма. Се едно веждите ти са на кичури..хаха просто ги изтъни ,ако вече не си ,за да не са някви дебели и черни..Но ако не са ти ест светли..с 1-2 тона да ама с повече е супер грозно !Ти си знаеш.
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Ами те са си тънички,но май аз се втренчвам супер много и ги виждам огромни и черни.От 1-2 пъти ще станат рижави,което за мен е още по-грозно.Ох чудя сее..![]()
и аз съм руса с черни вежди и аз мн искам да си ги изруся но и мен ме е страх кво ще стане
Първоначално написано от sexy_baby_originale
я дай снимка да видя :] ама найстина седи доста зле като почнат да растът
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
еми то русото не е за всекиха
Отиди на козметик да ти ги боядиса
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ми още нямам снимка с тънките вежди.Наскоро ги истъних още повече и не съм се снимала.Попринцип не личи толкова, защото имам бритон, но пък когато съм вързана и го вдигам е малко кофти.![]()
НЕЕ! Има си боя за вежди и миглине ги боядисвай с тази за косата
![]()
Сериозно ли бе?!Не знаех, че и такова има.
Нещо да ми по/кажеш относно тези бои!?Мерси.
![]()
![]()
Първоначално написано от billytalent
Просто аз
Аз се разрових в нета и намерих, че има боя за вежди:
http://indola-bg.com/1/66.html -Тук има някакви, но май няма рус цвят..
Боядисване на вежди
При боядисване (чиято трайност е около 15 дни) се използува специална боя за вежди. Боята се нанася по посока на растежа на космите, като се започва от средата на веждите в посока към слепите очи. Последна се боядисва частта от основата на носа до средата на веждите, понеже там космите са по-гъсти и изглеждат по-тъмни. Когато обаче са модерни тънките и светли вежди, грижите се усложняват. Изсветляването на веждите с кислородна вода е вредна практика. По-добре е да се остави естественият цвят.
Но според мен най-безопасно ще е при козметик![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от billytalent
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
на една приятелка и ги бяха направили мн хубави .. но тя е руса и стана с кафеви вежди.. не беше толкова хубаво както естествените и (руси)Първоначално написано от Neopitom3na
но пък малко разнообразие от време на време е добре![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
А може ли да питам как се изтъняват вежди ? Щото сама си ги правя и са ми хубави но искам да си ги изтъня ?![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Sa6iTyYy ами просто ги скубеш,правейки ги по-тънки в желаната форма.Но не на всеки му отива.
Мерсии..но аз мислех че изтъняването е да направиш самите косамчета по късички ? Смисал щото на мен с ами тънки но самите косъмчета са дълги..а като ги подстрижа и формата която е била се оризилява съвсем![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
ами при козметикПървоначално написано от Sa6iTyYy
пък за изрусяване пробвайте с хининова вода![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
изрусяване с ХИНИНОВА вода, за първи път чувам подобна глупоссстПървоначално написано от galu6a
Аз може да не съм момиче но веднъж се опърлих миглите и веждите и ми побеляха , но се смалиха.![]()
![]()