.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна

Ужасна ситуация - моля помогнете, не мога така повече ;(

Та нека да разкажа за какво става въпрос първо, и после ще питам.

Преди около месец и половина се запознах с момиче, чрез сайт за запознанства(имащо си приятел) - писахме си горе долу толкова време почти всеки ден. Аз още преди да сме се видели вече я харесвах. Когато дойде момента да излезем ... още щом я зърнах осъзнах, че съм се влюбил в нея толкова силно колкото никога през живота си. Излизахме точно 3 пъти, като не бяхме заедно за по-малко от 6-7 часа всеки път.... тук идва първият ми въпрос към вас. Още на 2рата среща ( тъй като знаех, че има приятел не исках да правя прибързани неща), тя ме хвана за ръка толкова нежно, и започна да ме гали - найстина не беше обикновено ... така беше почти по време на цялата среща с такова държание. На 3тата среща вече бяхме за р1ка почти през цялото време, галеше ме ... допускаше и аз да я прегръщам и постоянно ми вмяташе дребни ласкателства ... даже на края на тази среща едвам не се целунахме. - според вас при тези положения - това не е игра нали, не знам момиче, което да няма поне малко симпатий към някого да се държи така с момче, и не знам какво да мисля. До тук беше добре, обаче почти веднага след като се прибрах, тя ми каза да не задълбочавам чувствата си към нея и ... най-внимателно ме отряза. Според нея всичко ми е наред, обаче обича приятеля си ... тогава защо се държа така с мен . В момента вече 3ти ден се чувствам ужасно, не намирам смисъл в абсолютно нищо ... дори други момичета не ми правят впечатление по външност само дори. Ужасно е и не знам какво да правя, а в същото време ако мога да съдя по това което ми пише и тя страда, защото аз страдам .... не знам какво да направя, как да постъпя, какво ще ме посъветвате от това което прочитате, ако имате въпроси, ще отговоря. Казва , че не съм и безразличен, а в същото време обича приятеля си(или поне така изглежда) ... какво да правя

Само да допълня ... тя е съвсем наясно вече с дълбоките ми чувства към нея
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Zareji q ... Ot tova koeto kazvash ne si zaslujava da i obru6ta6 vnimanie.. haresvala priqtelq si, puk izliza s tebe, durji se milo(daje pove4e ot milo) i te oburkva.. ako ti e trudno da q zabravish, prosto izvestno vreme se opitvai da se zanimavash s dr ne6ta, i postepenno 6te ti otmine..
    Impossible is a dare.

Хм.. според мен ти си просто увлечение за нея, просто иска малко разнообразие чрез теб. Така, че моят съвет е - не се занимавай с нея, или поговори с нея много сериозно, така че да разбереш какво иска.
    Успех

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostavi vremeto 6e pokaje,kakvo 6e pravi6,za sega,ostavi ne6tata,kakto sa
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mynichka
    за нея си само играчка
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Опитвам да правя други неща ... тренирам, работя, уча, но честно, в момента в нищо не намирам смисъл, и нищо не правя като хората, само тя ми е в главата, просто не мога да разбера защо така постъпва ... беше найстина ужасно нежна с мен - точно това не мога да разбера, как можеш да проявиш такава нежност, само за да си поиграеш с някого

Според мен трябва да се направиш на инат. Т.е. колкото и да те боли и да ти е гадно да не и пишеш 2-3 дена. Само времето ще покаже дали тя иска да е с теб или с приятеля си, ако те търси значи е да, ако ли не зарежи я. Успех !

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Много ми е трудно, но и аз си мислех, дали да не пробвам с това ... ще опитам - мерси за съвета.

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Опитах да не се свързвам с нея по никакъв начин, но тя накрая започва да ми пише, та трябваше да и отвърна. Тук като изключа огромната болка която изпитвам, идва и ново объркване - аз я питах защо тя тъгува след като и аз съм тъжен, и в същото време не ме харесва ... а тя каза, че ме харесва, само че по-различен начин. Иска пак да излезем да се видим, щяло да бъде по-добре лице в лице да ми говори ( предполагам, че сигурно е по-добре) ... и в същото време 4 пъти за 1 час ми каза как искала да ме гушне - какво да направя, какво да мисля, объркан съм вече тотално

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Поставям се на нейни място и си правя извода,че просто си е запълнила времето с теб.Искала е малко да разнообрази,но все пак не може да се задържи с теб,защото си обича приятелят,а с теб просто се е позабавлявала.
    Надявам се да разбираш,какво искам да ти обесня...

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Разбирам, но тя въобще не изглежда такъв човек ... или всички момичета, независимо колко са добри обичат да постъпват така ? ... аз лично ако знам, че някой страда някъде за мен, по моя вина би ми било ужасно и не бих искал да причинявам такова нещо, само за да се позабавлявам ...

Голям фен
    Щом така мами сегашния си приятел,така би мамила и теб,ако имате връзка.По-добре не се вкарвай във филми,защото май нищо добро няма да излезе.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    Разбирам, но тя въобще не изглежда такъв човек ... или всички момичета, независимо колко са добри обичат да постъпват така ? ... аз лично ако знам, че някой страда някъде за мен, по моя вина би ми било ужасно и не бих искал да причинявам такова нещо, само за да се позабавлявам ...

Няма значение как изглежда,тя е жена.
    И аз изглеждам много добра,но наистина понякога флиртувам ей така,без особена причина.Не защото вече не обичам приятелят си,просто го правя.Не мога да го обесня,но се случва.
    Според мен,няма смисъл.

честно да ти кажа по това което каза-до някаква степен разбирам това момиче.Има два варианта може би поради които прави така...Единия е това което стана с мен-запознах се с едно момче от нета но той е от моето училище и се разбрахме да ходим заедно на даскало.Не мислех че ще стане нещо между нас защото може да се каже че имах гадже(не точно но е трудно за обяснение) та в момента когато го видях нещо ми трепна-неможех без да го виждам всеки ден.Почнахме да се виждаме доста често-аз се стеснах...незнам защо но ме беше страх...имах друго гадже все пак.Казах на момчето от училище че не мога повече така...спрях да се виждам с него...неможех-на втория или третия ден му казах че искам пак да се виждаме-скъсах с другия и сега вече почти четири месеца сме заедно с това момче с което се запознахме от нета.Та мисълта ми е че тя може да е объркана за това което иска-аз разбрах какво искам и сега съм щастлива и много влюбена Другото е че може да те използва което казват другите но нали ти казах-не я познавам че да знам какво е.Важно е и ти да знаеш какво искаш от живота-влюбен си-ясно е.Просто помисли дали искаш да си с нея май не помагам много

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Помагаш, като ми разказа твоята история, ми дава надежда, че момичето може найстина да е объркано и да има шанс да иска да е с мен ... а да влюбен съм и много искам да съм с нея, аз въпреки, че тъгувам ужасно много, не мога откакто я видях преди 3 дена за последно нямам мир ... искам пак да я видя и просто не мога без нея.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ключът към ситуацията .. е в теб ... ако наистина изпитваш нещо към нея .. бори се .. нима се отказваш толкова лесно ... ( видях снимката .. облечен в кимоно, а хората занимаващи се с бойни изкуства не се отказваме толкова лесно ) ...

ПС: пробвай да и обясниш .. как точно се чувстваш ... в началото ще ти е трудно ... но след .. 2-3 изречения .. всичко ще започне да излиза от вътре ..

Успех ! или може би Късмет !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Ключът към ситуацията .. е в теб ... ако наистина изпитваш нещо към нея .. бори се .. нима се отказваш толкова лесно ... ( видях снимката .. облечен в кимоно, а хората занимаващи се с бойни изкуства не се отказваме толкова лесно ) ...

ПС: пробвай да и обясниш .. как точно се чувстваш ... в началото ще ти е трудно ... но след .. 2-3 изречения .. всичко ще започне да излиза от вътре ..

Успех ! или може би Късмет !
    Прав си найстина, не искам да се отказвам. Аз и обясних, и тя е наясно какво изпитвам към нея, и сега постоянно е тъжна и иска да се видим ... дали това, че иска да се видим може да е знак, че мога да действам напред ?

може би всичко ще е по лесно ако и двамата си обясните какво изпитвате-при мен така се получи-обясних му всичко и той на мен доста е трудно да почнеш да й обясняваш какво изпитваш но май при теб е по-важно да разбереш тя дали изпитва нещо

бори се за това което искаш нищо не се получава дарум.Казваш че я обичаш нали че искаш да си с нея?Ми направи всичко възможно да я спечелиш.Нищо не е загубено съветвам те да си поговорите сериозно за това и да я питаш точно и ясно дали има чуства към теб за да знаеш какво да правиш за напред.

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)

Re: Ужасна ситуация - моля помогнете, не мога така повече ;(

Моята история се развива по-бързо от твоята , но сценария е почти един и същ пуска ти въдицата и бяга. Не се занимавай пич момичета много тегли и една майна ако това ще те успокои и продължи не е дошъл края на света.

Град
    Пловдив
    Трябва да поговориш с нея.. или поне да ти отговори защо се е държала толкова кокетническо ?! Тогава ще ти се изяснят доста неща според мен ! Успех !!!

сетих се за една реплика : Хакуна Матата !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    сетих се за една реплика : Хакуна Матата !
    " до колкото знам означава .. " всичко е наред " Какво му е наред ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от ligggla
    Трябва да поговориш с нея.. или поне да ти отговори защо се е държала толкова кокетническо ?! Тогава ще ти се изяснят доста неща според мен ! Успех !!!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Ще опитам, тя ми намеква, че иска да излезем ... даже направо си го каза, и при първата възможност, ще действам ще и кажа всичко, и се надявам поне да ми обясни ако няма и малка искрица към мен защо е постъпила така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си