- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До какво води подтискането на сексуалността?!
ивеем в такива времена, че темата за първичните нужди на човека отдавна не е табу. Още повече - сексът е нещото, което виждаме навсякъде по улиците, то ни удря в лицата, привлича вниманието ни и е хитро използвано от масовата реклама, от предавания и въобще - от всички хора, които искат да привлекат вниманието ни. Признайте си, че заглавието ви накара да отворите тази статия.
Подтискането на сексуалността в наши времена може да доведе до пагубни последствия за социалния живот на един младеж. Това и показва филмът "Youth in Revolt", където младият Ник е в разцвета на силите си, а още е девствен. В ролята разпознаваме Michael Cera, който кинокритиците вече забелязаха с филма "Джуно" (за бременна тийнейджърка, която решава да се пребори с проблемите на живота самичка).
До какво води неговата неопитност и как раздвоението на личността може да доведе до сериозни последствия, колкото и симпатичен да е другият човек, с когото споделяш мозъка и тялото си, са интересните моменти от този филм. И естесвено, играта на Майкъл, който продължава сериозно да работи за името си.
Когато обичаш някого,напиши името му в кръг,а не в сърце.Защото сърцата биват разбити,а кръговете се въртят вечно.
Темата повече прилича на реклама ако ме питаш мене ..![]()
Иначе води до монахинство, което съвсем не е лошо ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не бе не е лошо да си умреш девствен ..Първоначално написано от Hilary_
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Олигофренизъм
Липсата на секс води до нервни състояния,болки в интимните органи,депресия,безсъние.
а така Хилари вкарай малко ред![]()
Значи каквото каза до момента е абсолютна простотия и няма нищо общо със секса а и да имаше пак е безсмислено мерси че отне от времето ни сега Чао....Първоначално написано от anonim
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ти мен ли имаш предвид конкретно??Първоначално написано от Hilary_
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Същото мога да кажа и за теб.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Абе нещо не разбрах целта на темата. Хилари обмисляи си малко нещата преди да пускаш теми, моля те. То тва не смао прилича, ами си е жива реклама на някакъв филм, който сигорно почти никой не е гледал.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
води до комплекси
eXpl0d3, ifilinnchica, Hilary_- участвате в томбола за едноседмична почивка БЕЗ форум! Продължавайте в същия дух!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
води до 42/10 в mw2 на теам детмач
GTA Stunting
води до големи печалби за производителите на УОУ![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш