- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко [вол.18]
Бахти, разбиват направо..![]()
Вафла..
Отивам да гледам Отчаяни съпруги,чао![]()
![]()
Ти желаеш да пукна ли?Първоначално написано от ByK
![]()
байПървоначално написано от evalongoriq
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
не.. притисних си ,че загина покрай неукротимия спамПървоначално написано от mgxpower
![]()
![]()
Много спомени ми навява... Липсва ми детсвото. Тогава бяхме деца и не бяхме наивни, играехме си и беше приятно, а сега...Първоначално написано от ByK
Всеки мисли за себе си и е просто нередно... Хора със които съм отраснал ми обръщат гръб
...
чао бубеПървоначално написано от evalongoriq
![]()
на тая тема колко мога да ти говоря.. докато бяхме на по 7-8 годинки всичко беше различно.. нямаше ги тези лагерчета ,нямаше клюките ,нямаше високомерието.. сега и едно здравей не си казваме с повечета приятелчета от детвото ми.. -.-Първоначално написано от Madeyed
Аз същоПървоначално написано от ByK
. Просто не мога да го проумея как за 3 - 4 години се променихме толкова ??? Беше толкова хубаво.
![]()
Ех да еба тези цитати![]()
![]()
![]()
БЕШЕ!Първоначално написано от Madeyed
![]()
Сега всеки живее за себе си..![]()
Не трябва да е така... Трябва да разчитаме един на друг... Не мисля че някога всичко ще бъде както преди.... Преди...Първоначално написано от ByK
И аз си искам детството ако знаех колко ще е ужасно когато порастнеш изобщо нямаше да искам...
Не няма. Ако знаеш до преди 1-2 години колко приятели съм имала а сега се броят на пръсти.. смятайПървоначално написано от Madeyed
![]()
пс. Оф лятото като съм се пекла с пръстен и като махна пръстена и то се види къде е бил..баси гадното.. оф
и сега треа да го носа постоянно ,иначе е неква смешно
![]()
аз пък искам да порастна по - бързо за да съм самостоятелна и да се махна от всички.. !Първоначално написано от mgxpower
![]()
Да, но то мина...Първоначално написано от mgxpower
Всичко се промени и ще се променя още...
и аз така..писна ми всеки със свойте капризи..и представи си аз винаги да съм некфо кошче за душевни отпадъци..а аз като потърся някой все го няма..а уж ми се водат приятели..мога да кажа че имам 2 единствени истински приятелки ма с тях напоследък пък не се виждамеПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Сега поне да се радвам на студентския живот защото като мине...и влизаш в реалността!Сега пак съм, но не на 100%
Ако е за въпрос аз нямам истински приятели във градаПървоначално написано от ByK
Няма на кой да се доверя
.
ПС - Хени а за това със пръстена аз също бях така ама го свалих и за две - три седмици се оправи всичко![]()
Приятели няма .. в тва съм се уверила. Споделяш им , уважаваш ги и накрая те правят на резилДо сега е имало само едно момиче с което съм се уважавала супер много близо 4 години и се скарахме по моя вина.. от тогава имам просто познати. Рядко споделям, повече гледам да влизам в положение на човек и да се раздавам
![]()
tWiLigHtgIrL))
Ей голяма философка![]()
Sad but true..Първоначално написано от ByK
![]()
Приятели има.Първоначално написано от ByK
Просто не сме ги открили още...
![]()
пфффф хора вий поне имате приятели а аз 3 са дет могат да се нарекът приятели![]()
![]()